• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Suklaapopcorn

Suklaapopcorn
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 440 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

alle 30 min
  1. Mittaa kattilaan minttusuklaarakeet ja maito. Kuumenna ja sekoittele seosta. Minttusuklaarakeiden sisus sulaa aika hitaasti. Kun seos on tasaista, siirrä kattila pois levyltä ja sekoita joukkoon popcornit.
  2. Nostele seosta nokareiksi leivinpaperille. Voit myös annostella sen pieniin paperivuokiin. Anna suklaapoppareiden kovettua huoneenlämmössä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Yhdestä mikropopcorn pussista saat 2-3 l valmiita popcorneja.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 440 kcal1 840 kJ
  • Proteiinia5,53 g
  • Hiilihydraatteja53,4 g
  • Rasvaa22,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua