• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Suklaiset dippimansikat ja -banaanit

Suklaiset dippimansikat ja -banaanit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 141 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

    • 6varrastikkua

Valmistus

alle 15 min
  1. Poista mansikoista kannat. Kuori ja leikkaa banaani noin 2 cm:n viipaleiksi.
  2. Sulata paloiteltu suklaa kulhossa mikroaaltouunissa (350 W/30 sekuntia kerrallaan), välillä sekoittaen.
  3. Kasta mansikat ja banaanit puoliksi suklaaseen ja nosta leivinpaperilla vuoratun lautasen päälle jähmettymään. Voit nopeuttaa suklaan kovettumista siirtämällä lautasen jääkaappiin.
  4. Pistele valmiit suklaamansikat ja -banaanit sekä sitruunamelissan lehdet varrastikkuihin.

Ravintosisältö per 100 g

  • 141 kcal592 kJ
  • Proteiinia1,26 g
  • Hiilihydraatteja18,2 g
  • Rasvaa7,23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1