• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Paistetut banaanit

Kanelin ja kardemumman makuiset paistetut banaaniviipaleet sopivat erityisesti vaniljajäätelön kanssa, mutta maistuvat myös sellaisenaan. Resepti vain noin 0,25 €/annos*.
Paistetut banaanit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi. Kuumenna rasva ja kaneli pannulla tai muurinpohjapannulla. Paista banaanipalat rasvassa kauniin ruskeiksi noin 2-3 minuuttia.
  2. Mausta banaanit kardemummalla ja sokerilla. Tarjoa esimerkiksi jäätelön ja vaahterasiirapin kanssa

Tiesitkö että...

Vinkki! Paistetut banaanit maistuvat myös lettujen kanssa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 30g100 g

  • 25 kcal103 kJ
  • Proteiinia0,22 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7
  • Krisu4.2.2017

    Milloin Suomessa tuli keittiöihin jälkiruokaohje paistetuista banaaneista (voita, banaania ei muuta - ja sitä syötiin joko jäätelön tai kermavaahdon kera, mutta muuta ei ollut reseptissä)? Tehtiinkö niitä jo 1970-luvulla, vai myöhemmin, 1980-luvulla? Ei sentään ollut kuitenkaan mikään 1990-luvun keksintö.