• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
BanaaniletutTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Banaaniletut

Banaanilettujen valmistamiseen tarvitset vain pari raaka-ainetta. Gluteenittomat ja maidottomat banaanivohvelit valmistat vohveliraudalla.

  • 8 kpl
  • alle 15 min
  • 16,8 kcal / annos (20g)

Ainekset

8 kpl

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuori banaani ja riko kananmunat kulhoon. Soseuta banaani ja kananmunat sauvasekoittimella tasaiseksi. Sekoita joukkoon leivinjauhe.
  2. Paista taikinasta pieniä lettuja rasvassa lettupannulla. (Voit myös paistaa taikinasta vohveleita vohveliraudalla. Annoksesta tulee 3 vohvelia.)

Tiesitkö että...

Vinkki! Mausta banaaniletuthalutessasi kanelilla tai kardemummalla. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 20g100 g

  • 16,8 kcal70,1 kJ
  • Proteiinia0,94 g
  • Hiilihydraatteja1,58 g
  • Rasvaa0,72 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 426 arvostelua
  • Lettujen ystävä :)23.8.2018

    Onnistui hyvin! Moni sanoi että pieleen meni, meillä onnistui vaikka tehtiin isompia lettuja :) Kauniita tuli! <3 Uskon että monet eivät huomio tuota sauvasekoitin-kohtaa, ja siksi ei toimi. Hyvä resepti kaiken kaikkiaan!

  • Meri4.8.2018

    En suosittele, sillä ei pysy kasassa millään.

  • Herkkusuu5.6.2018

    Lapsen lapseni opetti reseptin minulle ja tulipa vähällä hyvää. Maistuu mustikoiden kanssa.

  • Iikku17.4.2018

    Loistava! Helppo nopea ja terveellinen! Itse lisään vaniljasokeia 1tl ja syön vadelmien kera :) nam.

  • Mari9.4.2018

    Paistoin isolla pannulla pieniä lettuja, pysyi hyvin koossa, kun malttoi pitää hellan miedolla lämmöllä. Aiemmin olen sekoittanut munat ja banaanit käsivoimin, nyt sauvasekottimella, luulen, että sekin paransi lettujen koostumusta.

  • Esa2.4.2018

    Todella hyviä tuli ja pysyivät kasassa!

  • Pettynyt Ansa31.3.2018

    Älkää vaan tehkö reseptillä! Tai jos teette nii suurella harkinnalla. "Letut"eivät pysy koossa laisinkaan, tuloksena pannulta saat vaan kokkelia!

  • Janne21.2.2018

    Simppeliä, terveellistä ja hyvää. Itse syön mustikoiden, hunajan ja rahkan kera. Nam!

  • Mirette5.2.2018

    Vinkkinä jos haluaa parannusta rakenteeseen tinkimättä terveydestä: jos sekaan laittaa esim 1 rkl proteiinijauhetta, letut pysyvät paremmin koossa :) itse lisään mausteeksi kaardemummaa, Nam! Letut kannattaa paistaa kookosöljyssö.

  • Mirette5.2.2018

    Vinkkinä jos haluaa parannusta rakenteeseen tinkimättä terveydestä: jos sekaan laittaa esim 1 rkl proteiinijauhetta, letut pysyvät paremmin koossa :) itse lisään mausteeksi kaardemummaa, Nam!

  • LM Sininen17.1.2018

    Paistakaa mahdollisimman pienellä lämmöllä ja antakaa hyytyä ¨just chill¨

  • Moona10.1.2018

    Hyvä vihje

  • Letuttaja22.11.2017

    Raastoin osaan letuista mukaan inkivääriä ja sopi kyllä hyvin mukaan.

  • Ei kannata18.11.2017

    Meni vohvelirauta ihan pilalle vaikka tein kaiken oikein!

  • Herkkuhevonen16.10.2017

    En kerran voinu kokeilla kun ei ollut banaaneja.

  • Herkkuhevonen16.10.2017

    Toi on ihan hyvä ja helppo resepti.

  • Purtti Boi7.9.2017

    En oo testannu mutta aion varmaa huomenna kun käydään kaupassa

  • Joku28.7.2017

    Ei onnistunu palo pohjaan kiinni vaikka oli rasvaa ja ei saanu käännettyä

  • malminmaku15.7.2017

    tuli aivan pirun hyveä

  • Masaplayer6.7.2017

    Hyvääääääääääää

  • YAAS Banskut!14.5.2017

    Ihanaaaa😍😍

  • Omnom11.5.2017

    Ooolalaa! Tein tupla-annokset ihan ohjeen mukaan. Paistoin isolla pannulla pikkulettuja. Ensin siitä ei tullut oikein mitään, mut sitten lisäsin rasvaa paistamiseen ja onnistui tosi hyvin. Nautiskeltiin aamulla mustikoiden ja hunajan kanssa, tosi hyvää!

  • Ei vohveliraudalla9.5.2017

    Ei toimi kyllä vohveliraudalla, palaa kiinni vaikka oli suihkeöljyä (jota ei yleensä edes tarvii). Blinipannulla/pienellä paistinpannulla tulee ihan hyviä, melkein amerikkalaisia pannareita mut terveellisempää.

  • Nami4.3.2017

    Mmmmm nami🥞🍌

  • Anonyymi3.3.2017

    Vaikuttaa ihanalta! Ajattelin kokeilla tänään myöhemmin, mutta ihan vaan sellanen kysymys että maistuuko silti ihan hyvältä, jos lisää hieman raakoja banaaneja, vai onko pakko olla melkeinpä ylikypsiä?

  • K-Kuluttajapalvelu1.3.2017

    Ekakertalainen, parhaiten toimivat kypsät, tummapilkkuiset banaanit. Kypsät banaanit ovat makeampia ja pehmeämpi kuin raaemmat.

  • Ekakertalainen1.3.2017

    Kuinka kypsä banaanin kannattaisi olla vai toimivatko hieman raaempi tai kypsempi ihan yhtä hyvin?

  • Hetukka26.1.2017

    Nämä yllätti! Ihan mielettömän hyviä! Pistin taikinan sekaan jääkaapista vähän turvotettuja chia:n siemeniäkin, pikkusen vanilliinisokeria ja suolaa. Mahottoman helppo ja nopea! Eikä maistu yhtään munakkaalle, niin ku pelksin. Jatkoon!

  • Emma17.1.2017

    Erinomainen resepti ! Nopea ja helppo tehdä. Suosittelen! :)