• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Valkoinen jauheliha-kananmunapizzaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Valkoinen jauheliha-kananmunapizza

Valmiilla pizzapohjilla teet pizzaa vaikka jokapäivä. Jogurtilla ja kananmunalla tuunattu pizza sopii myös brunssille. Noin 1,00€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä pizzapohjat leivinpaperin päälle pellille. Ruskista jauheliha ja mausta se.
  2. Jaa jogurtti pohjien päälle ja levitä tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele pohjille jauheliha, jätä keskelle tyhjä kohta kananmunaa varten. Toista sama juustoraasteella.
  3. Riko kananmunat yksitellen pieneen kuppiin ja kumoa ne pizzojen keskelle. Rouhi päälle mustapippuria.
  4. Paista pizzoja uunissa 225 asteessa 5-6 minuuttia, kunnes pohja on kypsynyt ja kananmuna hyytynyt.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 14 arvostelua