Hyppää sisältöön
Parmankinkku-rucolapizzat Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Parmankinkku-rucolapizzat

  • Annosmäärä4 kpl
  • Valmistusaikaalle 30 min
Mehevät ja helpot syntyvät valmiista pizzapohjista. Täytä pizzat parmankinkulla ja rucolalla.

    Ravintosisältö

    • Energia
      916 kJ / 218 kcal
    • Rasva
      11,6 g
    • josta tyydyttynyttä
      3,7 g
    • Hiilihydraatit
      17,8 g
    • josta sokereita
      2,8 g
    • Proteiini
      9,7 g
    • Suola
      1,6 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 30 min
    1. Anna pohjien sulaa leivinpaperin päällä noin 15 minuuttia. Pane uuni ja tyhjä pelti lämpenemään 225 asteeseen.
    2. Levitä 1/2 dl pizzakastiketta jokaisen pizzan päälle, niin että reunaa jää noin sentti ilman kastiketta. Ripottele juustoraaste ja jaa tomaatinpuolikkaat sekä oliivit tasaisesti pizzoille. Siirrä pizzat leivinpaperin avulla kuumalle pellille. Paista 225 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 8 minuuttia, kunnes raaste on sulanut ja reunat ovat saaneet hiukan väriä.
    3. Asettele parmankinkkuviipaleet ja oliiviöljyllä kostutetut rucolat kuumille pizzoille.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti