Parmankinkku-rucolapizzatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Parmankinkku-rucolapizzat

Mehevät ja helpot syntyvät valmiista pizzapohjista. Täytä pizzat parmankinkulla ja rucolalla.

  • 2 kpl
  • alle 30 min
  • 224 kcal / 100 g

Ainekset

2 kpl

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Anna pohjien sulaa leivinpaperin päällä noin 15 minuuttia. Pane uuni ja tyhjä pelti lämpenemään 225 asteeseen.
  2. Ripottele juustoraaste ja jaa tomaatinpuolikkaat sekä oliivit tasaisesti pizzoille. Siirrä pizzat leivinpaperin avulla kuumalle pellille. Paista 225 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 8 minuuttia, kunnes raaste on sulanut ja reunat ovat saaneet hiukan väriä.
  3. Asettele parmankinkkuviipaleet ja oliiviöljyllä kostutetut rucolat kuumille pizzoille.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 224 kcal938 kJ
  • Proteiinia8,47 g
  • Hiilihydraatteja22 g
  • Rasvaa11,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille