ValkosuklaavaahtoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Valkosuklaavaahto

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Samettinen valkosuklaavaahto saa raikkautta jogurtista. Tarjoa hedelmien tai marjojen kanssa.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

6 annosta
100 g
 
tai
2 dl
 
tai
2 dl
 
tai
ripaus
 
kardemummaa
tai

Lisäksi

 
hedelmiä tai marjoja
tai

Ravintosisältö

Energia
1 198 kJ / 289 kcal
Rasva
23,4 g
josta tyydyttynyttä
15,3 g
Hiilihydraatit
16,4 g
josta sokereita
16,4 g
Proteiini
3 g
Suola
0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min

Paloittele suklaa. Kuumenna kerma kattilassa höyryäväksi, mutta ei kiehuvaksi. Siirrä kattila levyltä ja lisää paloiteltu suklaa. Anna sulaa pari minuuttia ja sekoita tasaiseksi. Lisää jogurtti ja halutessasi kardemumma.

Anna hyytyä jääkaapissa noin 2 tuntia. Vatkaa seos sähkövatkaimella pehmeäksi vaahdoksi. Tarjoa hedelmien tai marjojen kanssa.

Vinkki! Voit annostella seoksen annosmaljoihin, hyydyttää jääkaapissa ja tarjota ilman vaahdottamista.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka valkoinen leivontasuklaa 100g RFA
    Hinta 1,19/kpl
    11,90/kg
  • Pirkka suomalainen kuohukerma 2dl
    Hinta 1,15/kpl
    5,75/l
  • Pirkka turkkilainen jogurtti 200g laktoositon
    Hinta 1,39/kpl
    6,95/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,6 (38 arviota)