Perinteisimpään hodariin kuuluvat täytteeksi hyvän nakin lisäksi sinappi, ketsuppi ja kurkkusalaatti. Nyt hodarista on muodostunut trendikäs herkku, jota saa ravintoloista ympäri maailman erilaisina gourmet-versioina samppanjan kera!
Oma hodaribaari sopii saunailtaan tai illanistujaisiin!
Bratwurstihodari
Saksalaistyylinen hodari täytetään tietenkin maukkaalla bratwurstilla ja punakaalista tehdyllä coleslawlla tai lämpimällä hapankaalilla.
Herkku syntyy näistä ainesosista:
• Pirkka hot dog -sämpylä
• Pirkka bratwursti
• Coleslaw tai hapankaali
• Koskenlaskija Ruoka Cheddar
• Suolakurkku
Välimeren hodari
Täyteläinen raakamakkara sopii myös sämpylän väliin. Sekoita pari ruokalusikallista pestoa purkilliseen kermaviiliä ja viimeistele kastikkeella välimerellinen hot dog.
Tuunaa näillä:
• Pirkka hot dog -sämpylä
• Raakamakkara
• Pirkka mozzarella
• Pesto-kermaviili
• Keltainen paprika
• Tomaatti
• Basilika
Amerikan hodari
Pekoni ja sinihomejuusto kruunavaat hot dogin amerikkalaiseen tyyliin.
• Pirkka hot dog -sämpylä
• Pirkka hot dog nakki
• Pirkka paprikamajoneesi
• Pirkka pekoni
• Homejuustomuru
• Tomaatti
• Pirkka Cosmopolitan salaattia
• Lehtipersilja tai salvia
Meksikon hot dog
Pehmeä avokado ja tulinen chili ovat täydellinen makupari hodarin lisäkkeeksi.
• Pirkka hot dog -sämpylä
• Pirkka hot dog nakki
• Pirkka chilikastike
• Avokado
• Chili
• Punasipuli
• Korianteri
Chilidog
Nakin lisäksi sämpylän väliin lisätään mausteista jauhelihakastiketta ja runsaasti cheddarjuustoraastetta.
• Pirkka hot dog -sämpylä
• Pirkka hot dog nakki
• Tulinen jauhelihakastike
• Cheddarjuustoraaste
Mustamakkara-hotdog
Mustamakkara-hotdog maistuu mustamakkaran ystäville. Paistettu sipuli ja puolukkahillo kruunaavat makuelämyksen.
• Pirkka hot dog -sämpylä
• Pirkka mustamakkara
• Pirkka puolukkahillo
• Pirkka creme fraiche
• Punasipuli
• Kevätsipuli