Kalapuikkohodarit
Sujauta kalapuikot vaihteeksi hodarin väliin! Superhelpot kalapuikkohodarit maustetaan fish & chips -tyylisesti raikkaalla hernetahnalla ja majoneesilla. Noin 1,40€/annos.*
6 kplalle 15 min
Ainekset
6 kpl
Hernetahna
- 1dltuoretta persiljaa
- 1rklsitruunanmehua
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Kalapuikkohodarit
- 1(100 g)punasipuli
- 1/4(75 g)kurkkua
- 1pkt(10 kpl/250 g)Pirkka kalapuikkoja, MSC (pakaste)
- 1ps(100 g)Pirkka jääsalaattia
Lisäksi
- sitruunalohkoja
Valmistus
alle 15 min- Sulata herneet mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan. Soseuta herneet, persilja, öljy ja sitruunanmehu sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kuori ja viipaloi punasipuli. Revi jääsalaatti.
- Paista kalapuikot pakkauksen ohjeen mukaan ja lämmitä sämpylät grillissä, mikrossa tai höyryttämällä.
- Voitele sämpylät hernetahnalla. Nosta 1-2 kalapuikkoa hernetahnan päälle ja lisää jääsalaatti. Viimeistele valkosipulimajoneesilla ja punasipulilla. Tarjoa sitruunalohkojen kanssa.
Tiesitkö että...
Voit käyttää kalapuikkohodareissa myös Pirkka hot dog -sämpylöitä. Laita tällöin kalapuikkoja hodarin väliin 2-3 kappaletta. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2022. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kommentoi