Harmaalla tarjottimella on grillattuja makkaroita, lihoja ja kasviksia. Grillattujen ruokien keskellä on pieni kulho, jossa on majoneesia. Tarjottimen vieressä on grillihaarukka. K-Ruoka grilliresepti.

Kaikki irti grillikaudesta!

Päivitetty 15.4.2024

Grillaus on meille sydämen asia. Siksi kokosimme yhteen kaiken, mitä tarvitset huikeaan grillaussesonkiin; grillausreseptit, vinkit, kauden uutuustuotteet ja muut!

Grillaus on enemmän kuin tapa valmistaa ruokaa. Se on rentoa ajanvietettä läheisten kanssa ulkosalla, huumaavia tuoksuja kesäillassa, kuuman ritilän sihahduksen sinfoniaa ja makuelämyksiä, jotka vain grilliraidat voivat saada aikaiseksi.

Ota grillipihdit esiin ja tutustu K-Koekeittiön testaamiin herkullisiin grilliresepteihin ja ammattilaisten tulenkestäviin grillausvinkkeihin. Grillikauden kuumimmat uutuustuotteet ja grillaustrendeistä inspiroituminen takaavat, että grillattua tulee muutakin kuin perinteistä grillimakkaraa – vaikka ei siinäkään toki mitään vikaa ole. Jokainen grillimestari grillatkoon omalla tavallaan omia suosikkiherkkujaan kesällä 2024!

Vinkit ja ideat grillaukseen

Poimi alta parhaat ideat grillaukseen

Kauden upein grilliplatter

Vau, mitä taivaallisia herkkuja ja yllättäviä makukomboja Micken grillissä valmistuu! Micke antaa vinkit kesän upeimpaan grilliplatteriin, joka koostuu herkullisista makkaroista ja niiden upeista lisukkeista. Koko aterian kruunaa kukkakaalicoleslaw. Grilli kuumaksi!

Grillaa Pirkan tapaan!

Parhaat tuotteet ja tarvikkeet grillaukseen löydät helposti K-kaupastasi

BBQ-ribsit (1440x550)

Grillataan ribsejä

Suussa sulavat ribsit ovat pääosassa, kun grilliviikonloppua vietetään Amerikan tyyliin! K-koekeittiö, HK:n Lihakoulu sekä K-Supermarket Kaisaniemen lihamestari Ari Jokinen tarjoavat helpot vinkit ribsien valmistukseen grillissä sekä uunissa.
Lue lisää

Grillireseptit moneen makuun

Uudet ideat ja tutut luottoreseptit grillaukseen