Kanahodari
Rapean ranch-kanahodarin juju piilee paneroiduissa kanan sisäfileissä ja sämpylöiden väliin laitetuissa sipseissä. Kokonaisuuden kruunaa helppo ranchkastike. Noin 2,45€/annos.*
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1rklöljyä
- 1pkt(400 g)Kariniemen Kananpojan rapeita sisäfileitä, ranch
- 2pkt(à 4 kpl/240 g)Pirkka hot dog -sämpylöitä
- 1/2ps(à 100 g)Pirkka jääsalaattia
- 1/2dltuoretta persiljaa hienonnettuna
- 2dlperunalastuja
Ranch-majoneesi
- 1dlHellmann's majoneesia
- 1prk(200 g)Pirkka laktoositonta kermaviiliä 10%
- 1pieni valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1/2dltuoretta persiljaa hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Valmista ranch-majoneesi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
- Kuumenna öljy pannussa ja paista paneroituja kanafileitä noin 5 minuuttia per puoli keskilämmöllä.
- Lämmitä sämpylät pakkauksen ohjeen mukaan. Revi jääsalaatti pienemmiksi paloiksi.
- Täytä hot dogit: levitä majoneesi sämpylöiden sisälle, asettele jääsalaattia majoneesin päälle, nosta kanafilee salaatin päälle ja lisää perunalastuja kanan ympärille. Viimeistele persiljalla.
Katso video
Tiesitkö että...
Voit myös kuumentaa hot dog-sämpylöitä pari minuuttia höyryssä höyrykattilan siiviläosassa kannen alla. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 01/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kommentoi