Halloween-asut lapsille ja aikuisille

Halloween-asut lapsille ja aikuisille

Päivitetty 27.10.2022

Halloweenina vaatetukseen saavat panostaa niin lapset kuin aikuisetkin, onhan kyseessä vuoden odotetuin naamiaisjuhla!

K-Citymarketista löydät paljon asuja halloweeniin: kummituksia, haamuja, merirosvoja, vampyyreja, luurankoja, noitia ja kurpitsoja. Hurjia halloween-asuja loihdit helposti myös oman vaatekaappisi aarteista.

Halloween-asut lapsille

Lapsille sopii halloweenina niin kummituksen, noidan kuin vampyyrinkin asuste. Kasvomaalit viimeistelevät hurjan kokonaisuuden.

Noita-asu syntyy mustista vaatteista ja luudasta

Pelottavan noita-asun yhdistelet helposti vaatekaapin mustista vaatekappaleista. Valitse kokomusta asu, kuten mekko ja sukkahousut, ja nappaa asusteeksi luuta siivouskaapista. Päähän voit askarrella esimerkiksi kartongista kartionmuotoisen noidanhatun.

Dracula-look syntyy perunajauhoja hyödyntäen

Mustasta lakanasta loihdit helposti ja nopeasti vampyyriasun. Kiinnitä lakana olkapäille ja levitä huulille sotkuisesti punaista huulipunaa verta muistuttamaan. Kalpeat kasvot loihdit taputtelemalla naamalle perunajauhoja. Verenhimoinen Dracula saa varmasti kylmät väreet kulkemaan pitkin selkäpiitä!

Halloween-asut aikuisille

Aikuisten halloween-asuksi sopii vaikkapa zombin tai kummituksen kaapu. Omasta vaatekaapista saattaa löytää helposti ainekset itse tehtyyn halloween-asuun.

Maalintahrainen zombi

Zombiasuun kannattaa hyödyntää vanhoja vaatteita, joille ei halloween-juhlien jälkeen löydy enää käyttöä. Vaatteiden värillä ei ole väliä: tarkoituksena on saada aikaan mahdollisimman kulunut ja revitty asu. Zombit eivät myöskään kaihda sotkua, joten voit huoletta roiskia vaikkapa maalia vaatteiden päälle. Maalaa silmänaluset vielä rajauskynällä tummiksi, ja voilà – kammottava zombiasu on valmis!

Kauhistuttava kummitus

Kummitusasua varten tarvitsen pitkän valkoisen yö- tai kauluspaidan. Tupeeraa hiukset tuuheaksi pehkoksi ja levitä iholle vehnä- tai perunajauhoja. Kalpeaksi väritetty iho ja valkoinen kaapumainen vaate takaavat pelottavan kummitusefektin, joka ei varmasti jätä toisia juhlavieraita kylmäksi!

Älä unohda myöskään näitä halloween-tyylejä:

  • pääkallo tai sugar skull
  • kissa, peura tai muu metsän eläin
  • yksisarvinen tai merenneito
  • klovni tai pelle
  • merirosvo
  • nukke
  • Disney-, Marvel- tai muu piirroshahmo
  • Harley Quinn
  • tumma bilemeikki halloween-yksityiskohdilla