Hyytävän hyvä halloween Oman kylän kaupasta

Hyytävän hyvä halloween Oman kylän kaupasta

Päivitetty 19.10.2022

Lokakuun pimeät syysillat luovat erinomaisen tunnelman hyytävän halloweenin viettoon. Nämä koristelut ja tarjottavat onnistuvat yksin, kaksin tai koko perheen kesken! Ainekset löytyvät tietysti Oman kylän kaupasta.

K-Market-logo-680x50

Mitä syödä halloweenina?

Halloween-tarjoiluissa saa luvan kanssa keksiä karmeimmat hahmot tarjottavaksi, mutta mikäli ideat ovat vähissä, nappaa parhaat palat täältä. Oiva puuha myös lapsille! Kurpitsajuhlan eli halloweenin viettäminen ei vaadi suuria juhlia ja isoa budjettia. Oman kylän kaupasta saatavilla halloween-aineksilla ja vilkkaalla mielikuvituksella tämän vuoden halloween on hauskinta koskaan!

›› Parhaat herkut halloween-pöytään

Nimetön-1 Kuvassa: Halloween juustokakku, Haamukakku ja Kurpitsapiirakka

Hirveän hyvät naposteltavat

Mitä olisikaan juhla ilman maittavia tarjoiluja? Pirkka Amppari-perheen ötökkä-herkut taipuvat moneen karmeaan tarjottavaan. Löydä lisää muita tarjoiluideoita näistä halloween-karkeista ja luo oma hyytävä kattauksesi.

›› Ohjeet halloween-karkkeihin

Halloweenplatter 2022 Kuvassa: Halloween platter

Kurpitsasta kodin lyhty

Kurpitsojen kaivertaminen on yksi perinteisimmistä halloweenin elementeistä. Kokoja ja muotoja löytyy erilaisia, joista pystyy varioimaan omansa. Vain luovuus on rajana! Kurpitsoja on olemassa niin syötäviä lajikkeita kuin koristekurpitsoita, joita käytetään nimenmukaisesti pelkästään koristetarkoituksiin. Sisältä kaivettavat siemenet sopivat moniin kurpitsaresepteihin ja yksi helppo tapa on paahtaa niistä terveellinen herkku keiton koristeeksi tai salaattiin.

›› Ohje kurpitsan kaivertamiseen

Nimetön-3

Halloween-leikit lapsille ja lapsenmielisille

Juhlahumuun sopii erilaiset ohjelmanumerot, joita voi leikkiä niin lasten kuin koko perheen kesken. Halloweenin teemaan sopivat esimerkiksi lastenkutsuilta tuttu Aasinhäntä-leikki, mutta halloween-versiolla. Tässä versiossa aasin voi korvata esimerkiksi haamulla! Kasvomaalaus ja aarrejahti ovat aina hittejä, mutta onko monsterikeilaus tuttua?

›› Ohjeet ja lisäideat halloweeniin

Nimetön-2

Lasten kanssa on myös helppoa ja kivaa tuunata kekseistä astetta karmivampia. Inspiraatiota ja helppoja ohjeita löydät täältä. Sivulta löytyy hurjia hämiskeksejä, liiteleviä lepakkokeksejä ja helposti syntyviä monsterikeksejä.

Helpot koristeet karmivaan tunnelmaan

Tavallisista tikkareista tulee halloween-herkkuja, kun piilotat ne minikokoisten haamuviittojen alle. Kamalan ihanat pom pom -hämähäkit voi laittaa roikkumaan siimalla katosta tai ripustaa vaikka seinälle. Tuunaa tavallinen lyhty juhlaa varten. Nämä helpot askarreltavat ehtii tekemään tarvittaessa vasta juhlapäivänäkin, eikä aiempia koristelutaitoja vaadita. Koristeet onnistuvat pienempienkin askartelijoiden kanssa ja karmaiseva halloween-tunnelma on taattu.

›› Parhaat halloween-koristeideat

Nimetön-4