Rentojen bileiden menu

Rentojen bileiden menu

Julkaistu 6.9.2019

Rennoissa bileissä ei turhia hienostella, vaan pöytään katetaan värejä tihkuva irtokarkkikakku, villiä suklaahummusta, railakasta pikapehmistä ja suolaisena palan painikkeena kaikille maistuvaa nyhtökaurapiirakkaa. Pidä juhlahatusta kiinni ja hyppää serpentiinit kaulassa bileherkkujen kimppuun.

Irtokarkkikakku

Irtokarkkikakku 2019 kopio

Upea, makea ja lähes syntisellä määrällä irtokarkkeja päällystetty täytekakku takaa rentojen juhlien "wow"-efektin. Kakku, joka kerää katseet, saa pöytään väriä ja innostuneen hälinän vieraiden kesken ympärilleen. Anna värikkään persoonasi näkyä juhlissa myös kakkutarjoilun muodossa.

Suklaahummusta, hedelmiä ja keksejä

Suklaahummus 2019 kopio

Tavallinen hummus kalpenee kun uljas suklaahummus astelee kehiin. Jälkiruokapöydän moniottelija tarjoaa dippausalustan niin hedelmille kuin kekseillekin. Proteiinipitoisena tahnana tämä soosi jättää ravitumman olon kuin pelkkään suklaaseen dippaaminen.

Lakun ja suklaan makuinen pikapehmis

Kolmen aineksen laku-suklaapehmis 2019 kopio

Vain kolmesta ainesosasta valmistuva pikapehmis pitää pään kylmänä juhlatuoksinnassa. Pientä ekstraa tarjoiluun saat tarjoamalla pehmikset perinteisistä, rapeista vohveleista.

Pellillinen nyhtökaurapiirakkaa

Nyhtökaurapiirakka pellillä 2019 kopio

Kaiken makean vastapainona maistuu ruokaisa peltipiirakka mehevällä nyhtökauratäytteellä. Piirakkapalat maistuvat niin pienemmille kuin isoimmillekin juhlijoille. Reilu annos piirakkaa riittää noin 20:lle juhlijalle.