Nyhtökaurapiirakka pellillä
Superhelppo suolainen piirakka maistuu jokaiselle vieraalle ja myös lapsille. Täytteenä on meheväksi haudutettua Nyhtökauraa. Isosta peltipiirakasta riittää yli 20 juhlijalle. Noin 0,85€/annos
- 24 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
24 annosta
- 2pkt(à 400 g)Pirkka piirakkataikinaa (pakaste)
Täyte
- 2(400 g)paprikaa
- 2rklrypsiöljyä
- 2pkt(à 240 g)Gold&Green Nyhtökauraa, tomaatti
- 1ps(28 g)Pirkka tacomausteseosta
- 2prk(à 2 dl)Arla fraîche kermaa 30 %
- 1ruukkukorianteria
- 300gArla Muhkea mozzarellaraastetta
Valmistus
30 - 60 min- Painele sulanut taikina leivinpaperin päälle korkeareunaisen uunipellin pohjalle ja reunoille. Esikypsennä piirakkapohjaa 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
- Kuutioi paprikat pieneksi. Kuumenna öljy kasarissa. Kuullota paprikaa muutama minuutti. Lisää nyhtökaura, tacomauste ja kerma joukkoon. Hauduta noin 5 minuuttia, kunnes koostumus paksuuntuu. Hienonna korianteri joukkoon.
- Levitä täyte piirakkapohjalle. Ripottele juusto päälle. Kypsennä uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pohja on kypsä ja juusto hieman ruskistunut.
- Paloittele ja tarjoa lämpimänä tai jäähtyneenä.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit korvata Arla fraîche kerman 2 purkilla (à 150 g) ranskankermaa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi