Oolannin ruokapakasteet auttavat arjessa

Oolannin ruokapakasteet auttavat arjessa

Julkaistu 27.10.2019

Kaikki Oolannin ruokapakasteet K-Citymarketeista 28.10.-1.12.2019 Plussa-kortilla -20% alennuksella.

Tiesitkö, että tutuista Oolannin ruokapakasteista saa pienellä tuunauksella uusia, ihania herkkuja? Kokeile vaikka Oolannin mausteista maalaiskanaa tai TexMex vuokaa.

Tutustu Oolannin reseptivideoihin tästä, äänestä parasta ja voita unohtumaton makumatka Oolannin kotikonnuille Ahvenanmaalle! Oolannin Ukko 680x680

Oolannin on täyttä perunaa Suomesta

Oolannin tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima perunapakasteita ja pyttipannuja. Niiden korkea laatu ja hyvä maku syntyvät puhtaasta kotimaisesta saaristolaisperunasta ja vuosikymmenien aikana hankitusta vankasta perunapakasteiden valmistuksen ammattitaidosta. Kotimaisuus näkyy pakkauksissa Hyvää Suomesta -merkkinä.

Oolannin haluaa tarjota puhdasta ja terveellistä ruokaa. Siksi tuotteiden valmistuksessa käytetään vain kasviöljyä. Suurimmassa osassa Oolannin pakasteperunoita on vain kaksi raaka-ainetta: puhdas kotimainen peruna ja kasviöljy. Niihin ei ole lisätty suolaa valmiiksi, vaan jokainen voi maustaa ne itse. Valikoimasta löytyy toki myös valmiiksi maustettuja vaihtoehtoja, kuten Valkosipuliperunat ja Kuorelliset maalaisperunat.

Kaikki Oolannin pakasteperunat ovat gluteenittomia ja sopivat vegaaniseen ruokavalioon. Myös Oolannin pyttipannu on gluteeniton.

oolannin ranskalaiset 680px Oolannin ranskanperunat

oolannin Salsakanaa 680px Oolanniin maalaiskana

Oolannin tuotteista on moneksi

Oolannin on tunnetuin Uunirapeista ranskanperunoistaan. Tätä klassikkoa on valmistettu jo vuodesta 1971. Tämän päältä rapean ja sisältä pehmeän herkun salaisuus on paistamisessa: oikea lämpötila ja paistoaika takaavat parhaan lopputuloksen. Joidenkin mielestä Oolannin sileät ranskanperunat ovat parhaita ja toiset vannovat poimutettujen nimeen. Oolannin ranskanperunoihin ei lisätä suolaa tehtaalla, vaan jokainen voi maustaa ne itse mieleisikseen.

Oletko kokeillut maustaa ranskanperunoita paistamisen loppuvaiheessa suolan lisäksi vaikkapa yrteillä ja juustolla? Katso resepti tästä ja ihastu! Helppoa makuvaihtelua saa myös valmiina Oolannin chili ranskanperunoilla. Toisinaan ruoka on saatava pöytään samantien ja siihen Oolannin tarjoaa mikrovalmiit ranskanperunat.

Oolannin lohkoperunat sopivat niin arkisiin kuin astetta juhlavampiin ateriahetkiin. Tarjoile ne vaikka pihvin rinnalla tai tee koko arkiateria kerralla lämmittämällä lohkoperunat uunissa yhdessä Oolannin lihapullien kanssa. Seikkailunhaluinen kokeilee Oolannin mausteinen maalaiskana-reseptiä ja yllättää perheen herkullisella, street food -tyylisellä ruoalla. Reseptistä saa muokattua helposti myös kasvissyöjälle sopivan. Halutessasi ateriaan enemmän maalaiskeittiön rustiikkista tunnelmaa kokeile Oolannin kuorellisia lohkoperunoita tai kuorellisia maalaisperunoita.

oolannin Texmexlaatikko 680px *Oolannin TexMex-vuoka *

oolannini Pyttipannu 680px Oolannin Porter-pyttipannu

Oolannin ehkä monikäyttöisin tuote on muusiperuna. Se valmistetaan pelkästään 100 % kotimaisesta perunasta. Perunat pestään, kuoritaan ja hienonnetaan muusivalmiiksi tehtaalla, sinulle jää vain maidon tai veden lisäys ja maustaminen. Muusista syntyy näppärästi myös Oolannin TexMex-vuoka. Se on niin hyvää, että sitä kannattaa tehdä kerralla isompi annos. Oolannin muusiperuna sopii myös esimerkiksi leivontaan, sosekeittoihin ja keittojen suurustamiseen.

Oolannin pyttipannu ja lihapullapannu valmistuvat nopeasti ja helposti kiireisen työ- ja koulupäivän jälkeen. Ne maistuvat kaikille ihan sellaisenaan tai sitten niistä voi tuunata aikuisempaan makuun vaikkapa Oolannin Porter-pyttipannun.

Innostuitko uusista käyttövinkeistä? Käy katsomassa reseptivideo täältä.

Reseptejä Oolannin tuotteista