• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Tomaatti-mozzarellapyttipannuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tomaatti-mozzarellapyttipannu

Simppelissä kesäpyttipannussa yhdistyvät paistetut uudet perunat, maukas makkara ja tomaatti-mozzarellasalaatista tutut raaka-aineet. Noin 3,65€/annos.

  • 3-4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

3-4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä ja jäähdytä ne. Voit käyttää pyttipannuun myös edellisenä päivänä keitettyjä perunoita.
  2. Halkaise tai lohko perunat.
  3. Hienonna nippusipuli varsineen. Säästä osa varsista koristeluun. Viipaloi makkara vinoviipaleiksi. Puolita kirsikkatomaatit.
  4. Kuullota sipulia öljyssä pannussa, lisää perunat ja makkarat ja ruskista ne. Mausta pyttipannu suolalla ja pippurilla. Lisää tomaatit hetkeksi pannulle, säästä osa koristeluun.
  5. Lisää valmiin pyttipannun pinnalle revitty mozzarella, sipulia, kirsikkatomaatteja ja basilikan lehtiä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 38 arvostelua