Tomaatti-mozzarellapyttipannuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tomaatti-mozzarellapyttipannu

  • Annosmäärä3–4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kananmunaton
Simppelissä kesäpyttipannussa yhdistyvät paistetut uudet perunat, maukas makkara ja tomaatti-mozzarellasalaatista tutut raaka-aineet.
  • Kananmunaton

Ainekset

3–4 annosta
800 g
 
uusia perunoita
tai
1–2 rkl
 
öljyä
tai
2–3
 
nippupunasipulia varsineen
tai
1–2 pkt (à 190 g)
 
Pirkka Parhaat grillimakkaraa, tomaatti & yrtti
tai
1 rs (250 g)
 
kirsikkatomaatteja
tai
1–2 ps (200 g/125 g)
 
tai
1/2 ruukkua
 
tuoretta basilikaa
tai
 
suolaa
tai
 
mustapippuria
tai

Ravintosisältö

Energia
460 kJ / 110 kcal
Rasva
5,7 g
josta tyydyttynyttä
2,3 g
Hiilihydraatit
9,6 g
josta sokereita
1,2 g
Proteiini
4,2 g
Suola
0,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä ja jäähdytä ne. Voit käyttää pyttipannuun myös edellisenä päivänä keitettyjä perunoita.

Halkaise tai lohko perunat.

Hienonna nippusipuli varsineen. Säästä osa varsista koristeluun. Viipaloi makkara vinoviipaleiksi. Puolita kirsikkatomaatit.

Kuullota sipulia öljyssä pannussa, lisää perunat ja makkarat ja ruskista ne. Mausta pyttipannu suolalla ja pippurilla. Lisää tomaatit hetkeksi pannulle, säästä osa koristeluun.

Lisää valmiin pyttipannun pinnalle revitty mozzarella, sipulia, kirsikkatomaatteja ja basilikan lehtiä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Plussa-etu −10 %
    Pirkka mozzarella 200g/125g
    Plussa-kortilla
    Etuhinta 4,00/3 kpl
    10,67/kg
    Ilman Plussa-korttia 1,49/kpl (11,92/kg)
  • Kirsikkatomaatti 250g Suomi 1lk
    Hinta 1,49/kpl
    5,96/kg
  • Helmitomaatti punainen pikari 200g Suomi 1lk
    Hinta 3,69/kpl
    18,45/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,7 (81 arviota)

  • kimmo
    5 vuotta sitten
    vähän piti improvisoida näin syksyllä: lohkoperunoita, normisipulia, chili-sulatejuustomakkaraa, ja lisäksi paistokseen tuoreita herkkusieniä. hyvää tuli näinkin.
  • S
    5 vuotta sitten
    Hyvää oli :)