• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pyttipannu

Pyttipannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 144 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 8-10(1 kg)Pirkka perunaa keitettynä (vihreä pussi)
    • 2-3Pirkka punasipulia
    • 2rklöljyä
    • 1tlyrttisuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • ruohosipulia hienonnettuna

Lisäksi

    • 4Pirkka kananmunaa
    • etikkapunajuuria
    • maustekurkkua

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja kuutioi kypsät perunat. Leikkaa kuoritut sipulit ohuiksi lohkoiksi. Kiehauta öljyssä paistokasarissa sipulit. Lisää sipulin joukkoon kuutioidut perunat ja makkarat.
  2. Anna paistua hetken aikaa aineksia välillä käännellen, kunnes perunat ja makkarat saavat vähän väriä.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa pyttipannu paistettujen kananmunien, viipaloitujen etikkapunajuurien ja maustekurkkujen kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 144 kcal598 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua