Hehkua kasvoille Iberon ihonhoitorutiineilla

Hehkua kasvoille Iberon ihonhoitorutiineilla

Päivitetty 14.3.2022

Omalle iholle sopivat kosmetiikkatuotteet ovat olennainen osa ihonhoitoa. Avain hehkuvaan ihoon piilee kuitenkin yhtä lailla hyvissä välineissä ja kasvojenhoidon rutiineissa.

Nukkumaanmeno kasvoja pesemättä pitkän päivän jälkeen saattaa välillä houkutella, mutta pieni panostus kasvojen puhdistukseen kannattaa. Iho nauttii huolellisesta, hellävaraisesta puhdistuksesta, ja hoitotuotteetkin tehoavat paremmin. Iberon bambu- ja puuvillapäällysteinen kasvojen pesin on ihon puhdistustuotteen paras kaveri. Pesimellä saa helposti puhdistettua vahvankin meikin ilman, että iho ärtyy liiasta hankaamisesta.

Ibero ihonhoitorutiinit kuva1 680x850

Gua sha on villinnyt kosmetiikkakansaa ympäri maailman, sillä se mm. rentouttaa kasvojen lihasten jännityksiä ja heleyttää sekä kirkastaa ihoa. Moni onkin ottanut sen osaksi päivittäistä ihonhoitorutiinia. Lue lisää gua shasta tästä artikkelista.

Ibero ihonhoitorutiinit kuva2 680x850

Koti-ihonhoidon uusi tulokas, mikroneulaus, sopii mainiosti myös niille, joiden päivittäinen ihonhoitorutiini tuntuu jo tarpeeksi pitkältä, mutta iho kaipaisi toisinaan jotain ekstraa. Iberon mikroneularullaa käytetään sarjahoitona muutaman kerran parin kuukauden ajan, minkä jälkeen iho saa levätä ennen uutta hoitojaksoa. Mikroneulausta ei suotta sanota tehohoidoksi, sillä se auttaa esimerkiksi tasoittamaan juonteita ja aknearpia, saa ihon näyttämään kiinteämmältä ja tasoittaa ihon sävyä.

Ibero ihonhoitorutiinit kuva3 680x850

Iberon ihonhoitotuotteet löydät omasta K-Citymarketistasi.