Hopeajaloste-tuotteet suomalaiseen makuun

Hopeajaloste-tuotteet suomalaiseen makuun

Päivitetty 2.11.2021

Ekologisesti kestäviä upeita hopeakoruja nyt myymälöissä!

K-Citymarket-logo 680 x 50

Hopeajaloste on Hämeen sydämessä, Hattulassa toimiva perheyritys. Yrityksellä on pitkät perinteet hopea- ja kultaesineiden valmistuksesta, joita löytyy lähes joka kotitaloudesta ympäri Suomen. Hopeajaloste on valmistanut ja myynyt koruja ja pöytähopeaa suomalaisiin koteihin ja elämän tärkeisiin hetkiin jo yli 26 vuoden ajan.

Magic Silver -hopeakorusarja on uusin Hopeajalosteen menestyksekkään tuoteperheen jäsen. Magic Silver syntyi halusta tarjota suomalaiseen arkeen ja juhlaan ekologisesti kestäviä ja kierrätettäviä edullisia, aitoja hopeakoruja. Magic Silver -korut ovat laadukas vaihtoehto kertakäyttömuodille. Kaikki Magic Silver -korut ovat nikkelivapaata 925-hopeaa, joita on totuttu ostamaan kultasepänliikkeistä.

artikkeli pikkukuva

Hopeajalosteen tavoitteena on aina ollut myydä ja valmistaa tuotteita suomalaiseen makuun edullisesti ja luontoa kunnioittaen. Käsityötaidon vaalimisella ja perinteillä on suuri merkitys yrityksen toiminnassa. Hopeajalosteen tuoteperheestä Magic Silver, My Diamond -timanttisormukset sekä kaikkien rakastamat Chippendale-pöytähopeat ovat olleet mukana television hääohjelmissa ja upeat tuotteet ovat tulleet monille tutuiksi myös sosiaalisesta mediasta. Hämäläinen perheyritys onkin ollut alansa edelläkävijä monella tavalla – ja nyt uusin aluevaltaus on upeiden hopeakorujen tuominen kaikkien saataville K-Citymarket -yhteistyön myötä.