Luonnonvoimaa ihosi parhaaksi

Luonnonvoimaa ihosi parhaaksi

Lumene on keskittynyt viime vuosina pakkausten vastuullisuuden parantamiseen, ja muutos näkyy nyt myös rakastetun KLASSIKKO-tuotesarjan uudistetuissa ja raikkaissa, kestävän kehityksen mukaisissa pakkauksissa.

Lumenen keskeiset arvot kotimaisuus, vegaanisuus ja raaka-aineiden luonnollisuusprosentti, näkyvät pakkauksissa nyt selkeämmin. Lisäksi pakkausten suuremmat tekstikoot ja selkeät värikoodit auttavat erottamaan tuotteet helpommin toisistaan.

Uudet pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä, ja tuubit, purkit sekä pullot on valmistettu osittain kierrätetystä muovista. Ulkopakkausten kartonki valmistetaan Suomessa ja on FSC-sertifioitua tukeaksemme vastuullista metsänhoitoa.

KLASSIKKO-sarjan tuotteet ovat vegaanisia, ja niissä on käytetty pohjoisen luonnon tehokkaita ainesosia, kuten käsin poimittua tupasvillaa ja pohjoista lähdevettä. Tuotteet ovat kehitetty ja valmistettu Suomessa, Espoon Kauklahdessa.

KLASSIKKO-sarja saa myös vahvistusta uuden Kuorivan puhdistusgeelin myötä. Puhdistusgeeli puhdistaa ihon tehokkaasti ja kuorii hellävaraisesti biohajoavien, kasvipohjaisten helmien avulla. Puhdistusgeeli auttaa avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia ja auttaa estämään uusien epäpuhtauksien syntymistä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja sopii jokapäiväiseen käyttöön.

KLASSIKKO-ihonhoitorutiini

  1. Puhdista aamuin illoin
  2. Täsmähoida
  3. Kosteuta päivällä
  4. Kosteuta illalla

Lumene-klassikko-680