Kauneus
MOSSA - Pohjoista marjaenergiaa ihollesi

MOSSA - Pohjoista marjaenergiaa ihollesi

Ihon hyvinvointi alkaa hellävaraisista ja laadukkaista raaka-aineista. Keräämme pohjoisesta luonnosta mehukkaimmat marjat, jotka ovat rikkaita vitamiinien, antioksidanttien ja ravintoaineiden lähteitä.

Iho ja ympäröivä maailma ovat jatkuvassa taistossa. Parasta iholle on huolellinen hoitaminen ja suojaaminen. MOSSAn ihoa rauhoittava marjaterapia pohjoisesta luonnosta on tehokasta ja ihotautilääkäreiden hyväksymää. Pohjoiset marjat sisältävät ainutlaatuisen määrän ihoa ravitsevia, kosteuttavia ja suojaavia ainesosia, jotka MOSSA on valjastanut ihonhoitotuotteidensa aktiiviaineiksi. Runsas antioksidantti- ja vitamiinipitoisuus palauttaa iholle kauniin hehkun ja elinvoiman.

Mossa tuote 680

MOSSA-tuotevalikoimasta löydät ihotyypillesi sopivat tuotteet päivittäiseen ihonhoitoon. Energisoivat Vitamin Cocktail -linjan tuotteet palauttavat ihon luonnollisen kauniin heleyden kuivalle, samealle ja väsyneelle iholle. JUICY CLEAN -puhdistustuotteet poistavat iholta meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

MOSSAn käyttämät raaka-aineet ja valmiit tuotteet ovat ECOCERT/Cosmos-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Voit olla luottavainen, että minkä tahansa tuotteen valitsetkin, pienennät hiilijalanjälkeäsi ja se on turvallista, tehokasta sekä hyvää ihollesi ja planeetallemme.

Mossa logo 680