MOSSA - Pohjoista marjaenergiaa ihollesi

MOSSA - Pohjoista marjaenergiaa ihollesi

Päivitetty 23.4.2021

Ihon hyvinvointi alkaa hellävaraisista ja laadukkaista raaka-aineista. MOSSA kerää pohjoisesta luonnosta mehukkaimmat marjat, jotka ovat rikas vitamiinien, antioksidanttien ja ravintoaineiden lähde, ja valjastaa ne ihonhoitotuotteidensa aktiiviaineiksi. MOSSA-tuotevalikoimasta löydät ihotyypillesi sopivat tuotteet päivittäiseen ihonhoitoon.

Iho ja ympäröivä maailma ovat jatkuvassa taistossa. Parasta mitä voit ihollesi tarjota, on päivittäinen hoitaminen: Puhdistus, kosteutus ja suojaaminen. Mossa-kosmetiikkatuotteiden ihoa rauhoittava marjaterapia on tehokasta, dermatologisesti tutkittua ja ECOCERT/Cosmos-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Voit olla luottavainen, että minkä tahansa tuotteen valitsetkin, pienennät hiilijalanjälkeäsi ja se on turvallista, sekä hyvää ihollesi ja planeetallemme.

Mossa kuvituskuva 1 680 x 400

Miksi Pohjoiset marjat?

Pohjoisen pallonpuoliskon pitkät, kylmät ja pimeät talvet ovat kehittäneet kasveille ja marjoille ainutlaatuisen kyvyn sopeutua. Ne keräävät lyhyen ja intensiivisen kesän aikana ravinteita hyvin tiivistyneeseen muotoon selviytyäkseen talvesta. Vitamiini- ja antioksidanttirikkaat marjat palauttavat iholle kauniin hehkun ja elinvoiman.

Mossa kuvituskuva 2 680 x 300

Päivittäiset ihonhoitotuotteet kaikille ihotyypeille

Päivittäinen ihon puhdistus on hyvinvoivan ihon perusta. Mossa Juicy-puhdistustuotteet poistavat iholta meikin ja epäpuhtaudet perusteellisesti, mutta hellävaraisesti ja luovat pohjan hoitotuotteiden imeytymiselle ja aktiivivaikutuksille.

Mossa kuvituskuva 3 680 x 500

Hoitotuotteista Vitamin Cocktail-linja palauttaa elinvoiman kuivalle, samealle ja väsyneelle iholle. Herkälle, stressaantuneelle ja punoittavalle iholle luottovalinta on Derma+ -tuotelinja ja kuivalle iholle suojaavaa rauhoitusta tuo Rich comfort-voide. Glow cocktail-tuotteet kirkastavat ja tasoittavat ihon pintaa sekä ennaltaehkäisevät ja vähentävät pigmenttimuutoksia. Mossa aurinkosuojatuotteet perustuvat mineraalifilttereihin ja tarjoavat laajankirjon uva- ja uvb-suojan 365 päivää vuodessa.

Mossa-tuotteet saatavilla K-Citymarketeista ja verkkokaupasta