Nopeat arkimeikkivinkit kiireiseen aamuun

Nopeat arkimeikkivinkit kiireiseen aamuun

Päivitetty 6.11.2019

Opettele meikkiniksit arkeen. Tässä viisi vinkkiä, joiden avulla saat arkimeikin nopeasti kuntoon.

Arkiaamuisin meikkaamiseen ei tahdo riittää aika. Näillä vinkeillä piilotat nopeasti nuutuneen naaman ja näytät raikkaalta aamusta iltaan.

1. Kulmilla on väliä

Kulmakarvoilla on iso vaikutus yleisilmeeseen. Pidä siis kulmat siistinä nyppimällä hajakarvat säännöllisesti. Kulmakarvageeliä käyttämällä saa sojottavat karvat nopeasti kuriin. Harvalla on täydellisen tuuheat kulmat. Karvojen aukkokohdat voi täyttää helposti kulmakynällä.

Lue lisää kulmakarvojen meikkauksesta

2. Kestävä pohja

Arkimeikissäkin hyvä pohjustus on avain huoliteltuun tyyliin. Levitä aina kasvoille ensin kosteusvoide. Se tasaa ihoa ja auttaa meikkiä levittymään tasaisemmin. Kokeile primeria eli ihohuokosia silottavaa pohjustusvoidetta. Primerilla saat näppärästi ihoon lisää tasaisuutta. Unohda paksut meikkivoiteet ja levitä meikkivoiteeksi kevyempiä CC- ja BB-voiteita. Ne on suunniteltu tasoittamaan ja häivyttämään ihon pieniä virheitä. Saat heleän ihon vähällä vaivalla, ilman pakkelia.

Lue vinkit täydelliseen pohjameikkiin

3. Tummat renkaat piiloon

Tummat silmänaluset tekevät ilmeestä väsyneen. Tummien renkaiden peittäminen onnistuu nimenomaan silmänalusille tarkoitetulla peitevoiteella. Luonnollisin jälki syntyy, kun levität peitevoidetta ohuesti, tarvittaessa useamman kerroksen.

Toinen hyvä kikka tummien silmänalusien peittämiseen on käyttää neutraloijia, jotka ovat runsaasti pigmenttiä sisältäviä täsmätuotteita. Nyrkkisääntö on yksinkertainen: lämmin sävy peittää sinisyyttä ja vihreäsävyinen tuote häivyttää punaisuutta.

Katso vinkit silmänympärysihon hoitoon

4. Poskipuna raikastaa

Poskipuna on nopein kikka loihtia arkena kasvoille tervettä hehkua ja raikkautta. Raikkaat ja kirkkaat vaaleanpunaisen ja korallin sävyt imartelevat lähes kaikkia. Parhaan lopputuloksen saat, kun hymyilet kevyesti ja levität punaa korvan suunnasta kohti poskipäätä.

5. Taivuta ja kokeile värejä

Ripset kannattaa aina taivuttaa ennen ripsivärin laittoa. Ripsien taivutus joka avaa ilmettä, tuo silmiin pirteyttä ja ripsiin volyymia.

Luomiväreillä on väliä, sillä oikea sävy korostaa silmiä uudella tavalla. Suomalaisille tyypillisiin sinisiin silmiin tuo syvyyttä esimerkiksi oranssin, kuparin, pronssin ja roosan sävyiset värit.

arkimeikkivinkit s2019 tuotekooste 680 Tuotteet K-Citymarketin kauneusosastolta: Rimmel Natural Waterproof Bronzer -aurinkopuuteri, Lumene Invisible Illumination Watercolor Blush -poskipuna, Lumene Nordic Chic -huulipuna, Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil -rajauskynä ja Max Factor False Lash Effect WP -ripsiväri.