Kauneus
Urtekram - luomua alusta asti

Urtekram - luomua alusta asti

Pienestä kööpenhaminalaisesta kivijalkamyymälästä alkunsa saaneen Urtekramin luomukosmetiikkatuotteet saat K-Citymarketin kauneusosastolta.

Urtekram on luomukosmetiikan sekä luomuruoan pioneeri. Urtekram on tuotekehittänyt sekä valmistanut luomutuotteita tehtaillaan Tanskassa jo vuodesta 1972. Kaikki kukka- ja kasviuutteet valmistetaan itse ja tuotanto on CO2–neutraalia. Suurin osa tuotannon käyttämästä sähköstä tulee paikallisilta tuulivoimaloilta ja tehtaan lämmitys paikalliselta biopolttoainetehtaalta. Vuonna 2017 Urtekram valittiin Tanskan vastuullisimmaksi yritykseksi.

Kevään 2019 aikana tuotteissa siirrytään uusiutuvasta sokeriruo’osta valmistettuihin pakkauksiin öljyn sijaan. Tyhjät muovipullot voi kierrättää tavalliseen tapaan muovinkeräyksessä.

Urtekram luomukosmetiikkasarja on Ecocert Cosmos Organic -sertifioitua. Ecocert on maailman suurin sekä tiukin luomukosmetiikan laadunvalvontaorganisaatioita.

Tuotteet ovat

  • 100 % biohajoavia tuotekoostumukseltaan
  • 100 % kasvipohjaisia
  • 100 % parabeenittomia
  • 100 % silikonittomia
  • 100 % ilman petrokemian ainesosia
  • 100 % ilman synteettisiä aineosia

Uutuus: Urtekram Anti Pollution Green Matcha

Green Matcha-sarja sisältää japanilaista antioksidanttista vihrää matchaa sekä suojaavaa ja tasapainottavaa mikroleväuutetta. Antioksidantit suojaavat ihoa ja hiuksia ympäristön haittavaikutuksista, kuten saasteilta, sekä hidastavat ikääntymisen merkkejä iholla. Tuotteiden raikas tuoksu on peräisin matchan lisäksi yugu-hedelmästä ja punaisesta greipistä. Syväpuhdistava shampoo sekä suojaava hoitoaine sopivat kaikille hiustyypeille. Vihreä matcha, mikroleväuute sekä hyaluronihappo hoitavat hiusta samalla kun shampoo pesee ne syväpuhtaaksi.

Green Matcha

Elvyttävä Aloe Vera

Aloe Vera -sarja on koko perheen kestosuosikki, joka tuoksuu kevyesti auringon kypsyttämiltä appelsiineilta. Aloe vera- sarja sisältää runsaan määrän hellävaraista aloe veraa, joka on tunnettu superkosteuttavista ja tervehdyttävistä ominaisuuksistaan. Sarjaan kuuluu kosteuttava kaikkien hiustyyppien shampoo ja lesitiiniä ja glyseriiniä sisältävä hoitoaine, kristallideodorantti, ihoa rauhoittava sekä auringon oton jälkeen käytettävä geeli, hellävarainen suihkugeeli, käsivoide, nestesaippua ja palasaippua.

Urtekram

Ravitseva Kookos

Kookos-sarjan tuotteiden valmistuksessa on käytetty hoitavia luomu neitsytkookosöljyä ja kookosnektaria. Hurmaavan raikas kookoksen tuoksu. Normaalin hiustyypin shampoo sisältää hiuksia uudistavaa merilevää sekä kosketuttavaa päivänkakkarauutetta, kookosöljy ja nektari ravitsevat hoitoaineessa, hyaluronihappo sekä heksapeptidit ravitsevat käsivoiteessa, cream deo on hellävarainen sekä alkoholiton, diglyseryyli suojaa ihoa suihkusaippuassa ja kookosnektari pesee kädet hellävaraisesti nestesaippuassa.

Hoitava Nordic Berries

Nordic Berries on täynnä vitamiineja ja antioksidantteja tyrnistä, mustikasta, karpalosta ja ruusunmarjasta. Pohjoisen karujen kasvuolosuhteiden kasvattamat raaka-aineet inspiroivat meidät käyttämään näitä voimakkaita marjoja ja raaka-aineita. Marjojen vitamiinit yhdistettynä tehokkaaseen hyaluronihappoon ja peptideihin tekevät sarjan tuotteista korjaavia, ravitsevia ja hoitavia hiuksille. Sopivat normaaleista kihariin sekä kosteuttavaa hoitoa vaativiin hiustyyppeihin.

urtekram nordic berries 680