Lemmikit
Lemmikit

Lemmikit

Lemmikit-osiosta löydät tietoa koirien, kissojen ja muiden kodin lemmikkien hoidosta ja ruokinnasta.

Suomessa noin miljoonassa kodissa asuu vähintään yksi lemmikkieläin. Kissa, koira tai muu lemmikki on useimmille ihmisille rakas perheenjäsen ja ystävä, joka tuo elämään iloa ja seuraa. Lemmikkien kanssa viihdytään kotona, mutta myös harrastetaan. Juhlapyhinä lemmikkejä muistetaan yhä enemmän niille tarkoitetuilla herkuilla ja lahjoilla. Lemmikkien ruokinnassa erilaiset ruokavaliot ja yksilölliset erikoisruoat kasvattavat jatkuvasti suosiotaan.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna su 21.07.10 - 22
ma 22.07.7 - 22
ti 23.07.7 - 22
ke 24.07.7 - 22
to 25.07.7 - 22
pe 26.07.7 - 22

Koiran hyvinvoinnista huolehtiminen on helppoa PrimaDog-ruoilla

Jos koirasi saisi valita kuinka se viettää päivänsä, se luultavasti vaeltelisi pitkin maastoja metsässä kiinnostavien tuoksujen perässä suunnistaen. Omatahtinen juokseminen on koiralle lajityypillistä toimintaa, mutta tiesitkö sen myös olevan erittäin tärkeää sen ruoansulatukselle?

Lue artikkeli ›

Mitä tarvikkeita koiralle kannattaa hankkia?

Tuleeko taloon koira? Katso kätevä muistilista, mitä kaikkea tuore perheenjäsen tarvitsee niin kotona, ulkoillessa kuin matkoillakin.

Lue artikkeli ›

    Mitä tarvikkeita kissalle kannattaa hankkia?

    Saapuuko kotiisi uusi kissa tai kissanpentu? Kissan kotiutumiseen kannattaa varautua hankkimalla jo etukäteen kissalle tärkeät tarvikkeet, jotta asettautuminen uuteen kotiin onnistuu vaivatta.

    Lue artikkeli ›