Lemmikit
Lemmikit

Lemmikit

Lemmikit-osiosta löydät tietoa koirien, kissojen ja muiden kodin lemmikkien hoidosta ja ruokinnasta.

Suomessa noin miljoonassa kodissa asuu vähintään yksi lemmikkieläin. Kissa, koira tai muu lemmikki on useimmille ihmisille rakas perheenjäsen ja ystävä, joka tuo elämään iloa ja seuraa. Lemmikkien kanssa viihdytään kotona, mutta myös harrastetaan. Juhlapyhinä lemmikkejä muistetaan yhä enemmän niille tarkoitetuilla herkuilla ja lahjoilla. Lemmikkien ruokinnassa erilaiset ruokavaliot ja yksilölliset erikoisruoat kasvattavat jatkuvasti suosiotaan.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7.00 - 22.00
Huomenna to 24.6.7.00 - 22.00
pe 25.6. Juhannusaatto7.00 - 20.00
la 26.6. Juhannuspäivä10.00 - 18.00
su 27.6. Juhannussunnuntai10.00 - 22.00
ma 28.6.7.00 - 22.00
ti 29.6.7.00 - 22.00

Brit Premium -täysravinnot lemmikille

Huolella valituista ja puhtaista raaka-aineista valmistetut Brit Premium -täysravinnot sisältävät laadukasta energiaa, jonka avulla lemmikkisi jaksaa puuhata kanssasi. Runsaasta valikoimasta löytyy kuiva- ja märkäruokia sekä kissoille että koirille.

Lue artikkeli ›

Dagsmark Lappi - kotimaista koiranruokaa suomalaisista raaka-aineista

Dagsmark tuottaa suomalaisista raaka-aineista Suomessa valmistettua, ravitsemuksellisesti korkealaatuista koiranruokaa kestävällä tavalla. Herkullinen Lappi sisältää kotimaista siipikarjaa sekä perunaa. Tuote on optimaalinen aikuiselle, aktiiviselle koiralle ja se sopii mainiosti myös hiukan herkkävatsaisemmille turreille.

Lue artikkeli ›

3 askeleella hyvinvoivempi kissa - näin totutat kissasi uuteen ruokaan

Kissan ruoan vaihtaminen voi olla haastavaa ja vaatia muutamaa kikkaa ja temppua, mutta tuloksena on hyvinvoiva kissa, joka jaksaa ihastuttaa rakastettavalla omapäisyydellään.

Lue artikkeli ›