Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Lemmikit

Lemmikit

Lemmikit-osiosta löydät tietoa koirien, kissojen ja muiden kodin lemmikkien hoidosta ja ruokinnasta.

Suomessa noin miljoonassa kodissa asuu vähintään yksi lemmikkieläin. Kissa, koira tai muu lemmikki on useimmille ihmisille rakas perheenjäsen ja ystävä, joka tuo elämään iloa ja seuraa. Lemmikkien kanssa viihdytään kotona, mutta myös harrastetaan. Juhlapyhinä lemmikkejä muistetaan yhä enemmän niille tarkoitetuilla herkuilla ja lahjoilla. Lemmikkien ruokinnassa erilaiset ruokavaliot ja yksilölliset erikoisruoat kasvattavat jatkuvasti suosiotaan.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään10.00 - 22.00
Huomenna ma 24.1.7.00 - 22.00
ti 25.1.7.00 - 22.00
ke 26.1.7.00 - 22.00
to 27.1.7.00 - 22.00
pe 28.1.7.00 - 22.00
la 29.1.7.00 - 22.00

Viljattomat Racinel-täysravinnot

Maukkaat ja terveelliset Racinel-täysravinnot sisältävät kaikki koirien päivittäin tarvitsemat ravintoaineet, edistäen ruoansulatuksen toimintaa ja yleistä terveyttä.

Lue artikkeli ›

  Best Friend Lost Buddies -lelut

  Best Friend haluaa Lost Buddies -lelusarjalla tukea kestävää kehitystä. Sarjassa on erilaisia, persoonallisia leluhahmoja niin koirille kuin kissoille.

  Lue artikkeli ›

  Brit Premium -täysravinnot lemmikille

  Huolella valituista ja puhtaista raaka-aineista valmistetut Brit Premium -täysravinnot sisältävät laadukasta energiaa, jonka avulla lemmikkisi jaksaa puuhata kanssasi. Runsaasta valikoimasta löytyy kuiva- ja märkäruokia sekä kissoille että koirille.

  Lue artikkeli ›

  Pirkka Parhaat viljattomat koiranruoat

  Huippulaadukkaat Pirkka Parhaat viljattomat koiran kuivaruoat ovat nyt saatavilla K-ruokakaupoista.

  Lue artikkeli ›

  Dagsmark Lappi - kotimaista koiranruokaa suomalaisista raaka-aineista

  Dagsmark tuottaa suomalaisista raaka-aineista Suomessa valmistettua, ravitsemuksellisesti korkealaatuista koiranruokaa kestävällä tavalla. Herkullinen Lappi sisältää kotimaista siipikarjaa sekä perunaa. Tuote on optimaalinen aikuiselle, aktiiviselle koiralle ja se sopii mainiosti myös hiukan herkkävatsaisemmille turreille.

  Lue artikkeli ›

  3 askeleella hyvinvoivempi kissa - näin totutat kissasi uuteen ruokaan

  Kissan ruoan vaihtaminen voi olla haastavaa ja vaatia muutamaa kikkaa ja temppua, mutta tuloksena on hyvinvoiva kissa, joka jaksaa ihastuttaa rakastettavalla omapäisyydellään.

  Lue artikkeli ›