Lemmikit

Lemmikit

Lemmikit-osiosta löydät tietoa koirien, kissojen ja muiden kodin lemmikkien hoidosta ja ruokinnasta.

Suomessa noin miljoonassa kodissa asuu vähintään yksi lemmikkieläin. Kissa, koira tai muu lemmikki on useimmille ihmisille rakas perheenjäsen ja ystävä, joka tuo elämään iloa ja seuraa. Lemmikkien kanssa viihdytään kotona, mutta myös harrastetaan. Juhlapyhinä lemmikkejä muistetaan yhä enemmän niille tarkoitetuilla herkuilla ja lahjoilla. Lemmikkien ruokinnassa erilaiset ruokavaliot ja yksilölliset erikoisruoat kasvattavat jatkuvasti suosiotaan.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna ti 16.8.7 - 22
ke 17.8.7 - 22
to 18.8.7 - 22
pe 19.8.7 - 22
la 20.8.7 - 22
su 21.8.10 - 22

Kesäherkut lemmikillesi

Kesällä grilli kuumenee ja helteellä on hyvä muistaa myös juoda riittävästi. Myös lemmikit tarvitsevat kesäiset herkkunsa ja on syytä huolehtia että virikkeitä ja juotavaa on lemmikeillekin varattu riittävästi. Keräsimme yhteen parhaat ruoat ja tuotteet pakattavaksi mukaan karvaiselle kaverille kesän parhaimpiin hetkiin mökille tai kesäreissuun!

Lue lisää ›

Dental Fresh suunhoidontuotteet lemmikillesi

Lemmikkien hampaista kannattaa huolehtia ennaltaehkäisevästi – näin eläin voi paremmin ja omistaja säästää selvää rahaa.

Lue artikkeli ›

Ystävänpäivä, lahja parhaalle ystävälle!

Herkullista luonnollista ja paras lahja ystävällesi! Yllätä nelijalkainen ystäväsi laadukkailla herkuilla...

Lue artikkeli ›

Viljattomat Racinel-täysravinnot

Maukkaat ja terveelliset Racinel-täysravinnot sisältävät kaikki koirien päivittäin tarvitsemat ravintoaineet, edistäen ruoansulatuksen toimintaa ja yleistä terveyttä.

Lue artikkeli ›

  Best Friend Lost Buddies -lelut

  Best Friend haluaa Lost Buddies -lelusarjalla tukea kestävää kehitystä. Sarjassa on erilaisia, persoonallisia leluhahmoja niin koirille kuin kissoille.

  Lue artikkeli ›

  Brit Premium -täysravinnot lemmikille

  Huolella valituista ja puhtaista raaka-aineista valmistetut Brit Premium -täysravinnot sisältävät laadukasta energiaa, jonka avulla lemmikkisi jaksaa puuhata kanssasi. Runsaasta valikoimasta löytyy kuiva- ja märkäruokia sekä kissoille että koirille.

  Lue artikkeli ›

  Pirkka Parhaat viljattomat koiranruoat

  Huippulaadukkaat Pirkka Parhaat viljattomat koiran kuivaruoat ovat nyt saatavilla K-ruokakaupoista.

  Lue artikkeli ›

  3 askeleella hyvinvoivempi kissa - näin totutat kissasi uuteen ruokaan

  Kissan ruoan vaihtaminen voi olla haastavaa ja vaatia muutamaa kikkaa ja temppua, mutta tuloksena on hyvinvoiva kissa, joka jaksaa ihastuttaa rakastettavalla omapäisyydellään.

  Lue artikkeli ›