Kissanpentujen uudet suosikit

Kissanpentujen uudet suosikit

Päivitetty 2.3.2023

Dagsmark Petfoodin tarina alkoi halusta ruokkia lemmikit maistuvalla ja lähellä tuotetulla lemmikinruoalla. Uutuutena nyt ruokavalikoima kissanpennuille.

Kotimainen valinta kissanpennulle

Suomalaisen Dagsmark Petfoodin kissanruokavalikoima on laajentunut penturuokiin. Uutta märkä- ja kuivaruokaa voi väijyä nimellä Dagsmark GEPARDI. Kissanpentu saa siitä kaikki tarvitsemansa ravintoaineet.

Dagsmark Kissanpentu 680x300

Runsaasti energiaa kasvavalle pennulle

Dagsmark GEPARDI on kotimainen kissanpennun täysravinto. Maukas ja proteiinipitoinen penturuoka sopii 1–12 kuukauden ikäisille kissanpennuille.

Saatavana on kaksi koostumusta: märkäruoka pateena ja kuivaruoka. Molempien pääraaka-aineina on käytetty kotimaista kanaa sekä ekologisena ja ravitsevana raaka-aineena tunnettua hyönteistä. Hyönteinen vastaa hyvin kissan ravintotarpeisiin, koska se sisältää paljon proteiinia sekä hyviä rasvoja. Molemmat penturuoat on testattu puolueettomalla kissanpenturaadilla. Ne ovat viljattomia, eikä niissä ole lainkaan lisättyä sokeria.

Pehmeää pateeta vai mininappulaa?

Dagsmark GEPARDI -märkäruoka on saatavana kätevänä pateena, jota on helppo pienentää pennulle sopiviksi suupaloiksi. Annospussin 70 gramman koko on mitoitettu pennun ateriakokoja ajatellen. Pehmeä märkäruoka tuoksuu kissanpennun nenään houkuttelevasti ja pentu saa siitä myös nestettä.

Dagsmark GEPARDI -kuivaruoassa on minikokoinen, pennun suuhun sopiva nappula. Kuivaruoan säilyvyys on hyvä ja sitä saa riittoisassa 500 gramman pussissa. Pennulle voi tarjota sekä märkä- että kuivaruokaa, kunhan huolehtii oikeasta kokonaisenergian saannista. Tarjolla tulee aina olla myös vettä.

Dagsmark Kissanpentu 2 680x300

Kokeile makutakuulla

Koska kissat ovat tunnettuja valikoivasta maustaan, kaikilla Dagsmarkin kissanruoilla on makutakuu. Jos ruoka ei jostain syystä maistu kissallesi, saat rahasi takaisin. Voit siis kokeilla kumpaakin koostumusta huoletta.

Muista kuitenkin, että uuteen ruokaan tottuminen vie niin pennulta kuin aikuiselta kissalta aina hetken ja siihen siirtyminen tulee tehdä vähitellen.

Vastuullinen kotimainen valinta

Dagsmarkin kissanruoat valmistetaan vastuullisesti laadukkaista raaka-aineista Suomessa. Yrityksellä on oma vastuullisuusohjelma ja ympäristöjärjestelmä, johon kuuluu vuosittainen hiilitassunjäljen laskenta. Tuotteissa liehuu Avainlippu.

Lue lisää >> www.dagsmarkpetfood.fi


KCM logo 680px