Pakastepizzan tuunaus

Pakastepizzan tuunaus

Päivitetty 15.12.2021

Nappaa kaupasta mukaan pakastepizza ja muutama herkullinen ekstratäyte: näin saat maukasta pizzaa nopeasti ja helposti. Lue ehdotuksemme erilaisista tuunausideoista, ja nosta pakastepizzasi uudelle tasolle!

Täytteet kuin ravintolassa

Pirkka Parhaat tomaatti-mozzarellapizza ja Pirkka neljän juuston pizza toimivat täydellisesti mitä herkullisimpiin täyteviritelmiin. Kun itse pakastepizza on simppeli, voit lisätä mukaan laadukkaita lisätäytteitä – melkein kuin ravintolassa. Miltä kuulostaisi mansikka pizzassa?

  • RUCOLA-PUNASIPULIPIZZA: Tuunaa pakastepizza ennen paistoa punasipulilla, ja lisää paiston jälkeen tuoretta rucolaa ja valkosipulikastiketta. Kokeile rucolan ja valkosipulikastikkeen tilalla myös rapeaa pikkusalaattia ja basilikavinegrettiä!

  • PEPPERONIPIZZA: Lisää pizzan päälle ennen paistamista pepperoniviipaleita, hienonnettua suolakurkkua ja kapriksia. Kun pizza on paistettu, valuta päälle vielä täyteläistä smetanaa.

  • SINIHOMEJUUSTO-PÄÄRYNÄPIZZA: Lisää pizzaan sinihomejuustoa ja viipaloitua päärynää ennen paistamista. Viimeistele pizza paistamisen jälkeen vielä makealla hunajalla ja rouhituilla pekaanipähkinöillä.

  • MANSIKKAPIZZA: Tuunaa pizza suolaisen makeaksi! Perinteisen ananaksen rinnalla pizzassa toimivat muutkin hedelmät ja marjat, kuten ihanan kesäinen mansikka. Mansikkainen juustopizza valmistuu nopeasti viipaloiduista mansikoista, tuoreesta basilikasta ja paahdetuista pinjansiemenistä. Mansikan makupariksi sopii täydellisesti myös tumma balsamietikkakastike, joka viimeistelee herkullisen pizzan. Kokeile yhdistellä mansikan kanssa muitakin täytteitä, kuten rucolaa, vuohenjuustoa ja aurinkokuivattuja tomaatteja.

Pirkka Parhaat kiviuunipizza pomodorini e mozzarella 415g pakaste - kuva

Pirkka Parhaat kiviuunipizza pomodorini e mozzarella 415g pakaste

Katso lisää ›

Pirkka luomu rucola 65g - kuva

Pirkka luomu rucola 65g

Katso lisää ›

Pirkka kiviuunipizza neljä juustoa 280g pakaste - kuva

Pirkka kiviuunipizza neljä juustoa 280g pakaste

Katso lisää ›

Pirkka suomalainen mansikka 500g - kuva

Pirkka suomalainen mansikka 500g

Katso lisää ›

Grillaa rapeaksi ja täytä

Pizza valmistuu helposti grillissä ja paistuu siellä ihanan rapeaksi. Tätä kannattaa kokeilla! Mikäli grilliä ei kuitenkaan löydy, niin ei hätää: voit paistaa pizzan myös uunissa pakkauksen ohjeen.

  • HELPPO GRILLIPIZZA: Grillaa jäinen Pirkka Parhaat kinkku-pestopizza kypsäksi, ja lisää paiston jälkeen rucolaa, halkaistuja artisokan sydämiä sekä miniluumutomaatteja. Voilà, kesäinen ja helppo grillipizza on valmis!

  • GRILLATTU PIZZAWRAP: Kääräise grillatusta Pirkka Parhaat tomaatti-mozzarellapizzasta hauskat salaatilla täytetyt pizzawrapit! Leikkaa grillattu pizza kahtia, ja ripottele puolikkaiden päälle tomaatteja, kurkkua, sipulia, fetaa, oliiveja sekä tuoretta rucolaa ja basilikaa. Valuta lopuksi päälle hieman oliiviöljyä ja rouhi mukaan mustapippuria. Kääräise täytetyt pizzanpuolikkaat tötterömäisiksi wrapeiksi!

  • PIZZASANDWICH: Voit tehdä grillatusta pizzasta myös mainion pizzasandwichin. Paista ensin Pirkka salamipizza kypsäksi grillissä tai uunissa ja leikkaa sen jälkeen puoliksi. Täytä toinen puolikas tuoreella rucolalla sekä hienonnetulla chilillä ja punasipulilla. Nosta toinen puolikas kanneksi ja kiinnitä puolikkaat yhteen cocktailtikuilla. Leikkaa pizza vielä sandwichien tapaan kolmioiksi.

  • GRILLATTU SALAMIPIZZA: Kokeile myös grillattua salamipizzaa, joka tuunataan rucolalla, avokadolla sekä valkosipulimajoneesilla.

Pirkka Parhaat kiviuunipizza prosciutto e pesto kinkku-pestopizza 352g pakaste - kuva

Pirkka Parhaat kiviuunipizza prosciutto e pesto kinkku-pestopizza 352g pakaste

Katso lisää ›

Pirkka Parhaat fetajuusto P.D.O. 200g vähälaktoosinen

Katso lisää ›

Pirkka salami kiviuunipizza 363g pakaste - kuva

Pirkka salami kiviuunipizza 363g pakaste

Katso lisää ›

Pirkka valkosipulisalaattikastike 270ml - kuva

Pirkka valkosipulisalaattikastike 270ml

Katso lisää ›