Pizzasandwich
Paista pizza grillissä tai uunissa, ja täytä rucolalla, chilillä ja sipulilla. Leikkaa täytetty pizza käteviksi kolmioiksi sandwichien tapaan.
3 annostaalle 15 min221 kcal / annos (110g)
Ainekset
3 annosta
- 1(320 g)paksupohjainen salamipizza (pakaste)
- 1/2(30 g)punasipulia
- 1/2ps(à 60 g)Pirkka rucolaa
- cocktailtikkuja
Valmistus
alle 15 min- Kuumenna kaasugrilli 225-asteiseksi. Mikäli grillissäsi on lämpömittari, tarkista lämpötila sen avulla. (Jos käytät pizzakiveä, kuumenna sitä tässä vaiheessa 10 minuuttia grillissä).
- Ota jäinen pizza pois pakkauksesta ja nosta se varovasti öljytyn parilan päälle. Paista pizzaa grillissä kannen alla kunnes pohja on kypsä ja juusto sulanut. Seuraa paistotulosta paistamisen aikana.
- Leikkaa pizza kahtia. Hienonna punasipuli ja chili. Täytä pizzan toinen puolikas punasipulilla, chilillä ja rucolalla. Nosta toinen puolikas kanneksi ja kiinnitä cocktailtikuilla. Leikkaa pizza kolmeen osaan sandwichien tapaan kolmioiksi.
Tiesitkö että...
Vinkki! Ohjeet ovat suuntaa antavia. Jokainen grilli on erilainen, joten paistotulosta kannattaa tarkailla paiston aikana. Voit paistaa pizzan myös uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.Kategoriat
Sesongit Ruokalajit
Ravintosisältö per annos 110g100 g
- 221 kcal926 kJ
- Proteiinia 8,91 g
- Hiilihydraatteja28,5 g
- Rasvaa7,62 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi