Pizzasandwich
- Annosmäärä3 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
Ainekset
1 (320 g) | tai |
1/2 (30 g) | punasipulia tai |
1/2 | tai |
1/2 ps (à 65 g) | tai |
cocktailtikkuja tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 091 kJ / 261 kcal |
Rasva | 12,7 g |
josta tyydyttynyttä | 4,5 g |
Hiilihydraatit | 25,2 g |
josta sokereita | 3,4 g |
Proteiini | 10,2 g |
Suola | 1,3 g |
Valmistus
Kuumenna kaasugrilli 225-asteiseksi. Mikäli grillissäsi on lämpömittari, tarkista lämpötila sen avulla. (Jos käytät pizzakiveä, kuumenna sitä tässä vaiheessa 10 minuuttia grillissä).
Ota jäinen pizza pois pakkauksesta ja nosta se varovasti öljytyn parilan päälle. Paista pizzaa grillissä kannen alla kunnes pohja on kypsä ja juusto sulanut. Seuraa paistotulosta paistamisen aikana.
Leikkaa pizza kahtia. Hienonna punasipuli ja chili. Täytä pizzan toinen puolikas punasipulilla, chilillä ja rucolalla. Nosta toinen puolikas kanneksi ja kiinnitä cocktailtikuilla. Leikkaa pizza kolmeen osaan sandwichien tapaan kolmioiksi.
Vinkki! Ohjeet ovat suuntaa antavia. Jokainen grilli on erilainen, joten paistotulosta kannattaa tarkailla paiston aikana. Voit paistaa pizzan myös uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
- Plussa-etu −15 %Dr. Oetker Ristorante salame pizza 320g pakastePlussa-kortillaEtuhinta 6,50/2 kpl10,16/kgIlman Plussa-korttia 3,85/kpl (12,03/kg)
- Pirkka punasipuli 350g Suomi 2lkHinta 1,09/kpl3,11/kg
- Pirkka mieto punainen chili 50g 1lkHinta 1,59/kpl31,80/kg
- Pirkka luomu rucola 65gHinta 2,19/kpl33,69/kg
- Fredman cocktailtikku 200kpl/80mmHinta 1,85/kpl0,01/kpl
- Punasipuli SuomiHinta n. 0,20/kpl1,95/kg
- Järvikylä villirucolasalaatti FI 1lkHinta 1,89/kpl
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,9(15 arviota)
- alle 30 min4,1(153 arviota)
- alle 15 min3,9(63 arviota)
- alle 15 min
- alle 30 min2,7(23 arviota)
- alle 15 min3,9(119 arviota)
- alle 15 min4,6(87 arviota)
- alle 30 min3,0(6 arviota)