• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Grillattu pizzawrapTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Grillattu pizzawrap

Kääräise grillatusta pizzasta hauskat salaatilla täytetyt pizzawrapit!

  • 2 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

2 annosta
    • 1Dr. Oetker Casa di Mama pizza, mozzarella-pesto

Täyte

    • 100gkirsikkatomaatteja
    • 1/4(100 g)kurkku
    • 1/2(20 g)pieni punasipuli
    • 100gfetajuustoa
    • 1/2dloliiveita
    • rucolanlehtiä
    • basilikanlehtiä
    • oliiviöljyä
    • mustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise kirsikkatomaatit. Kuutioi kurkku. Kuori ja viipaloi sipuli. Murenna tai kuutioi fetajuusto.
  2. Kuumenna kaasugrilli 225-asteiseksi. Mikäli grillissäsi on lämpömittari, tarkista lämpötila sen avulla. Kuumenna pizzakiveä 10 minuuttia grillissä.
  3. Ota jäinen pizza pois pakkauksesta ja nosta se varovasti pizzakiven päälle. Paista pizzaa grillissä kuvun alla noin 10 minuuttia. Seuraa paistotulosta paistamisen aikana.
  4. Leikkaa pizza kahtia. Ripottele puolikkaiden päälle tomaatteja, kurkkua, sipulia, fetaa, oliiveita, rucolan- ja basilikanlehtiä. Valuta päälle hieman oliiviöljyä ja rouhi mustapippuria. Kääräise puolikkaat tötterömäisiksi wrapeiksi.

Tiesitkö että...

Vinkki Voit myös kypsentää pizzan uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua