Grillattu pizzawrap
Kääräise grillatusta pizzasta hauskat salaatilla täytetyt pizzawrapit!
- 2 annosta
- alle 30 min
Ainekset
2 annosta
- 1Dr. Oetker Casa di Mama pizza, mozzarella-pesto
Täyte
- 100gkirsikkatomaatteja
- 1/4(100 g)kurkku
- 1/2(20 g)pieni punasipuli
- 100gfetajuustoa
- 1/2dloliiveita
- rucolanlehtiä
- basilikanlehtiä
- oliiviöljyä
- mustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Halkaise kirsikkatomaatit. Kuutioi kurkku. Kuori ja viipaloi sipuli. Murenna tai kuutioi fetajuusto.
- Kuumenna kaasugrilli 225-asteiseksi. Mikäli grillissäsi on lämpömittari, tarkista lämpötila sen avulla. Kuumenna pizzakiveä 10 minuuttia grillissä.
- Ota jäinen pizza pois pakkauksesta ja nosta se varovasti pizzakiven päälle. Paista pizzaa grillissä kuvun alla noin 10 minuuttia. Seuraa paistotulosta paistamisen aikana.
- Leikkaa pizza kahtia. Ripottele puolikkaiden päälle tomaatteja, kurkkua, sipulia, fetaa, oliiveita, rucolan- ja basilikanlehtiä. Valuta päälle hieman oliiviöljyä ja rouhi mustapippuria. Kääräise puolikkaat tötterömäisiksi wrapeiksi.
Tiesitkö että...
Vinkki Voit myös kypsentää pizzan uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
10