Perinteiset ja gluteenittomat herkut Porokylän Leipomolta

Perinteiset ja gluteenittomat herkut Porokylän Leipomolta

Porokylältä löytyy laaja valikoima gluteenittomia tuotteita, jotta jokainen suomalainen voisi nauttia tuoreesta leivästä.

Porokylän Leipomo on aloittanut toimintansa vuonna 1983 Nurmeksessa. Nykyisten omistajien leipomaperinteet juontuvat kolmen sukupolven taa 1930-luvulle, jolloin isovanhemmat aloittivat leipomisen. Porokylän tuotteilla on siis pitkät perinteet lähes 90 vuoden taa. Alkutaipaleella Porokylän Leipomo työllisti vain kolme leipuria. Nyt, 35 vuotta myöhemmin, leipomoissa työskentelee jo yli 100 henkilöä.

Porokylän Leipomo nimeää vahvuudekseen karjalanpiirakat, perinteisen juureen leivotut ruisleivät sekä kukot, jotka valmistetaan muiden Porokylän tuotteiden tapaan käsityönä 100 % kotimaisesta viljasta kiviarinalla paistettuna. Porokylän perheyrityksen kaikessa toiminnassa taustalla ovat ajatukset herkullisesta mausta, tasaisesta laadusta sekä hyvästä palvelusta.

Perinteisten tuotteiden rinnalle suureen suosioon ovat nousseet Porokylän Leipomon gluteenittomat leipomotuotteet, joita on valmistettu vuodesta 2014 lähtien. PIRKKA-gluteeniton riisipiirakka ja PIRKKA-ruislimppu ovat Porokylän leipomon valmistamia herkkuja. Näiden lisäksi Porokylältä löytyy laaja valikoima muitakin gluteenittomia tuotteita vaihtuvine kausiherkkuineen.

Toivo paikallista tuotetta ja vaikuta valikoimaan

Sinua saattaisi kiinnostaa