Hyppää sisältöön
Perinteiset ja gluteenittomat herkut Porokylän Leipomolta

Perinteiset ja gluteenittomat herkut Porokylän Leipomolta

Päivitetty 4.9.2019

Porokylältä löytyy laaja valikoima gluteenittomia tuotteita, jotta jokainen suomalainen voisi nauttia tuoreesta leivästä.

Porokylän Leipomo on aloittanut toimintansa vuonna 1983 Nurmeksessa. Nykyisten omistajien leipomaperinteet juontuvat kolmen sukupolven taa 1930-luvulle, jolloin isovanhemmat aloittivat leipomisen. Porokylän tuotteilla on siis pitkät perinteet noin 90 vuoden taa. Alkutaipaleella Porokylän Leipomo työllisti vain kolme leipuria. Nyt leipomoissa työskentelee jo noin 100 henkilöä.

Porokylän Leipomo nimeää vahvuudekseen karjalanpiirakat, perinteisen juureen leivotut ruisleivät sekä kukot, jotka valmistetaan muiden Porokylän tuotteiden tapaan käsityönä 100 % kotimaisesta viljasta kiviarinalla paistettuna. Porokylän perheyrityksen kaikessa toiminnassa taustalla ovat ajatukset herkullisesta mausta, tasaisesta laadusta sekä hyvästä palvelusta.

Ihanaa ilman gluteenia

Perinteisten tuotteiden rinnalle suureen suosioon ovat nousseet Porokylän Leipomon gluteenittomat leipomotuotteet, joita on valmistettu vuodesta 2014 lähtien.

Pirkan gluteeniton riisipiirakka, gluteeniton porkkanapiirakka sekä gluteeniton perunapiirakka ja Pirkan ruislimppu ovat Porokylän leipomon valmistamia herkkuja. Näiden lisäksi Porokylän leipomolla on laaja valikoima muitakin leipomon nimellä K-kaupoista löytyviä gluteenittomia tuotteita vaihtuvine kausiherkkuineen!