Leipomo sukupolvien pituisella osaamisella

Leipomo sukupolvien pituisella osaamisella

Leivon Leipomo toimii jo neljännessä sukupolvessa valmistaen herkullista lähileipää Pirkanmaalla.

Leivon Leipomossa on vuodesta 1913 leiponut hyvää leipää ensin tamperelaisille ja myöhemmin kaikille suomalaisille. Leipomo on kasvanut ja kehittynyt, mutta rakkaus hyvään leipään on silti säilynyt lämpimänä. Kiviarinauuni antaa tuotteille oman tunnusomaisen makunsa.

Sata vuotta perustamisensa jälkeen Leivon Leipomoa hoidetaan nyt jo Leivon suvun neljännessä polvessa. Leipuripariskunnan kamarista, keittiöstä ja pakarista Leivon Leipomo on kasvanut Tampereen johtavaksi leipomoksi ja merkittäväksi suomalaiseksi lähileivän tuottajaksi. Edelleen toimitaan Tampereen Uudessakylässä ja leipomossa työskentelee noin sata leivän ammattilaista.

Leivon Leipomolla on vuosikymmeniä pitkät perinteet yhteistyöstä K-kauppojen kanssa. Leivon Leipomo on ollut mukana valmistamassa myös Pirkka-tuotteita.

Leivolla on pidetty tarkasti kiinni perustajien Fannin ja Augustin luomasta periaatteesta, jonka mukaan tuotteiden pitää maistua asiakkaiden suussa ja niiden pitää olla tuoreita. Leipomom onkin vuosikymmenien aikana saattanut suomalaisten syötäviksi monia uusia tuotteita, jotka kuluttajat ovat ottaneet omakseen ja osaksi suomalaista leipäkulttuuria.