Pohjoisen Pulla-Pirtti tunnetaan rieskoistaan

Pohjoisen Pulla-Pirtti tunnetaan rieskoistaan

Pulla-Pirtti tunnetaan erityisesti Oulussa leivotuista rieskoistaan, mutta tätä nykyä myös ruisleivistä, limpuista ja vuokaleivistä.

Pulla-Pirtin tarina alkaa Oulun keskustasta, kun ostimme vanhan perinneleipomon liiketilan. Pulla-Pirtistä on sittemmin kasvanut perustamisestaan 1958 lähtien Pohjois-Suomen tunnetuin leipomo. Leivomme pohjoisen herkkuja jo kolmannessa polvessa. Hyödynnämme mieluusti uusia leipomoalan käytäntöjä ja laitteita. Siksi olemme olleet historiamme aikana edelläkävijä monien leipomoteknologioiden käytössä.

Pulla-Pirtti tunnetaan erityisesti Oulussa leivotuista rieskoistaan, mutta tätä nykyä myös ruisleivistä, limpuista ja vuokaleivistä. Myös Pulla-Pirtin munkit, donitsit sekä Runebergin tortut ovat monen mielestä niitä ainoita oikeita. Tuomme koko ajan tuotteisiimme uusia makuja niin Suomesta kuin vieraiden maiden ruokakulttuureistakin.

Leivonnassa käytämme mahdollisimman tuoreita ja lähellä tuotettuja raaka-aineita. Leivät ja leivonnaiset leivotaan lähimyllyn jauhoihin, jotka ovat peräisin Pohjois-Suomen viljasta. Samalla haluamme tukea alueellista työllisyyttä. Alallaan Pohjois-Suomen suurimpiin kuuluva leipomomme työllistää tällä hetkellä noin 120 ammattilaista Oulun, Raahen ja Rovaniemen leipomoissa.

Sinua saattaisi kiinnostaa