K-Ruoka-sovellus
Pelaa ja voita tuotepalkintoja K-Ruoka-sovelluksessa

Pelaa ja voita tuotepalkintoja K-Ruoka-sovelluksessa

Pelaa pelejä K-Ruoka-sovelluksessa ja voita tuotepalkintoja suoraan Plussa-kortillesi ladattuna.

Pelit K-Ruoka-sovelluksessa

K-Ruoka-sovelluksessa voi nyt myös pelata pelejä - kyllä, luit aivan oikein! Pelaamalla sovelluspeliä voit voittaa uutuustuotteita tai muita tuotepalkintoja. Jos voitto napsahtaa kohdallesi, latautuu voittopalkinto automaattisesti Plussa-kortillesi. Sinun ei siis tarvitse kuumeisesti odottaa palkinnon saapumista postiluukusta, vaan voit hakea palkinnon heti lähimmästä K-ruokakaupastasi.

Pelit löytyvät ainoastaan K-Ruoka-sovelluksesta ja niiden pelaaminen edellyttää K-Ruoka-sovellukseen kirjautumista K-tunnuksella, johon on liitetty Plussa-kortti. Sovelluksen pääset lataamaan täältä ja K-Tunnuksen voit luoda täällä. Plussa-kortin voit tilata tarvittaessa ilmaiseksi täältä.

Voita Pirkka Costa Rica alkuperämaakahvipaketti

Kahvinkeitin valmiiksi, kohta keitetään kupponen kuumaa Pirkka Costa Rica alkuperämaakahvia! Pelaa nyt K-Ruoka-sovelluksesta löytyvää kahvipeliä, jossa voit voittaa paketin vastuullisesti tuotettua Pirkka Costa Rica alkuperämaakahvia. Kahvipaketteja on jaossa hurjat sata kappaletta per päivä. Palkinnon voittaja voi valita mieleisen makunsa Brasil, Guatemala tai Colombia. Pelionnea!

pirkka costarica tuotekuva

Löydät pelin aina sovelluksen ylimmältä feediltä. Mikäli peli ei ole heti ensimmäisenä, vieritä feediä oikealle.

Säännöt