Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Pelaa ja voita tuotepalkintoja K-Ruoka-sovelluksessa

Pelaa ja voita tuotepalkintoja K-Ruoka-sovelluksessa

Pelaa pelejä K-Ruoka-sovelluksessa ja voita tuotepalkintoja suoraan Plussa-kortillesi ladattuna.

Pelit K-Ruoka-sovelluksessa

K-Ruoka-sovelluksessa voi nyt myös pelata pelejä - kyllä, luit aivan oikein! Pelaamalla sovelluspeliä voit voittaa uutuustuotteita tai muita tuotepalkintoja. Jos voitto napsahtaa kohdallesi, latautuu voittopalkinto automaattisesti Plussa-kortillesi. Sinun ei siis tarvitse kuumeisesti odottaa palkinnon saapumista postiluukusta, vaan voit hakea palkinnon heti lähimmästä K-ruokakaupastasi.

Pelit löytyvät ainoastaan K-Ruoka-sovelluksesta ja niiden pelaaminen edellyttää K-Ruoka-sovellukseen kirjautumista K-tunnuksella, johon on liitetty Plussa-kortti. Sovelluksen pääset lataamaan täältä ja K-Tunnuksen voit luoda täällä. Plussa-kortin voit tilata tarvittaessa ilmaiseksi täältä.

Löydät pelin aina sovelluksen ylimmästä valikosta. Mikäli peli ei ole heti ensimmäisenä, löydät sen vierittämällä valikkoa oikealle. Jos et löydä peliä ollenkaan, päivitä sovelluksesi uusimpaan versioon.

K-Citymarketin kauneuden joulukalenteri on taas täällä! Avaa luukku ja voita ihania tuotepalkintoja!

Avaa luukku päivittäin aattoon asti ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa joka päivä uuden kauneuden palkinnon! Yhden palkinnon arvo on 5,39 – 28,90 €. Onnea matkaan ja hyvää joulun odotusta.

KCM joulukalenteri 680x300

Palkintoja jaetaan pelin aikana yhteensä 390 kpl!

Pelaa ja voita Coca Cola Zero Sugar virvoitusjuoma!

Raaputa arpaa ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa Coca Cola Zero Sugar virvoitusjuoma 0,5l pl, Plussa-kortilla 0,20 pantin hinnalla! Yhden palkinnon arvo on 2,95 €. Onnea matkaan!

Palkintoja jaetaan pelin aikana yhteensä 1400 kpl!

Cokikset 680x400

Testaa tietosi K-Ostokset visassa!

Kuinka hyvin tunnet ostoskorisi? Testaa tietosi K-Ruoka-sovelluksessa ja tutki omien ostoksiesi kotimaisuus- ja ilmastoasteita sekä ostoksiesi ravinto-ominaisuuksia! K-ostokset Quiz kansikuva

Pelionnea!

Säännöt
Rekisteriseloste