K-Ruoka-sovellus
Pelaa ja voita tuotepalkintoja K-Ruoka-sovelluksessa

Pelaa ja voita tuotepalkintoja K-Ruoka-sovelluksessa

Pelaa pelejä K-Ruoka-sovelluksessa ja voita tuotepalkintoja suoraan Plussa-kortillesi ladattuna.

Pelit K-Ruoka-sovelluksessa

K-Ruoka-sovelluksessa voi nyt myös pelata pelejä - kyllä, luit aivan oikein! Pelaamalla sovelluspeliä voit voittaa uutuustuotteita tai muita tuotepalkintoja. Jos voitto napsahtaa kohdallesi, latautuu voittopalkinto automaattisesti Plussa-kortillesi. Sinun ei siis tarvitse kuumeisesti odottaa palkinnon saapumista postiluukusta, vaan voit hakea palkinnon heti lähimmästä K-ruokakaupastasi.

Pelit löytyvät ainoastaan K-Ruoka-sovelluksesta ja niiden pelaaminen edellyttää K-Ruoka-sovellukseen kirjautumista K-tunnuksella, johon on liitetty Plussa-kortti. Sovelluksen pääset lataamaan täältä ja K-Tunnuksen voit luoda täällä. Plussa-kortin voit tilata tarvittaessa ilmaiseksi täältä.

Löydät pelin aina sovelluksen ylimmästä valikosta. Mikäli peli ei ole heti ensimmäisenä, löydät sen vierittämällä valikkoa oikealle. Jos et löydä peliä ollenkaan, päivitä sovelluksesi uusimpaan versioon.

Voita Dansukker Hillosokeri-pussi!

Suuntaa K-Ruoka-sovelluksen marjametsälle ja kerää kesän marjat talteen! Pelaamalla voit voittaa Dansukker Hillosokeri-pussin. Dansukker Hillosokerilla onnistut helposti hillon valmistuksessa. Hillosokerilla saat hillosta sopivan sakeaa ja hyvin säilyvää. Nauti kesän mauista myös syksyllä ja talvella!

Dansukker hillosokeripussi palkintokuva 400x400

Arvomme pelin voimassaoloajan jokaisena päivänä sata yhden kilon hillosokeri-pussia. Hillosokeri-pusseja on jaossa yhteensä 1 400 kappaletta.

Pelionnea!

Säännöt

Pelipalkinnot myös verkkokaupasta