K-Ruoka-sovellus
Pelaa ja voita tuotepalkintoja K-Ruoka-sovelluksessa

Pelaa ja voita tuotepalkintoja K-Ruoka-sovelluksessa

Pelaa pelejä K-Ruoka-sovelluksessa ja voita tuotepalkintoja suoraan Plussa-kortillesi ladattuna.

Pelit K-Ruoka-sovelluksessa

K-Ruoka-sovelluksessa voi nyt myös pelata pelejä - kyllä, luit aivan oikein! Pelaamalla sovelluspeliä voit voittaa uutuustuotteita tai muita tuotepalkintoja. Jos voitto napsahtaa kohdallesi, latautuu voittopalkinto automaattisesti Plussa-kortillesi. Sinun ei siis tarvitse kuumeisesti odottaa palkinnon saapumista postiluukusta, vaan voit hakea palkinnon heti lähimmästä K-ruokakaupastasi.

Pelit löytyvät ainoastaan K-Ruoka-sovelluksesta ja niiden pelaaminen edellyttää K-Ruoka-sovellukseen kirjautumista K-tunnuksella, johon on liitetty Plussa-kortti. Sovelluksen pääset lataamaan täältä ja K-Tunnuksen voit luoda täällä. Plussa-kortin voit tilata tarvittaessa ilmaiseksi täältä.

Löydät pelin aina sovelluksen ylimmästä valikosta. Mikäli peli ei ole heti ensimmäisenä, löydät sen vierittämällä valikkoa oikealle. Jos et löydä peliä ollenkaan, päivitä sovelluksesi uusimpaan versioon.

Pelaa ja voita Pirkka Costa Rica premium blend suodatinkahvi!

Pelaa Pirkka Costa Rica -peliä K-Ruoka-sovelluksessa ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa makean suklaalevyn makusi mukaan! Yhden palkinnon arvo on 4,29 €.

Palkintoja arvotaan peliaikana yhteensä 1400 kpl, joka päivä 100 kpl. Sovelluspeli alakuva

Pelaa ja voita Marabou suklaalevy!

Pelaa Marabou suklaalevy -peliä K-Ruoka-sovelluksessa ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa makean suklaalevyn makusi mukaan! Yhden palkinnon arvo on 3,35 €.

Palkintoja arvotaan peliaikana yhteensä 1400 kpl, joka päivä 100 kpl.

Marabou 680x400

Pelionnea!

Säännöt
Rekisteriseloste