K-Ruoka-sovellus
Pelaa ja voita tuotepalkintoja K-Ruoka-sovelluksessa

Pelaa ja voita tuotepalkintoja K-Ruoka-sovelluksessa

Pelaa pelejä K-Ruoka-sovelluksessa ja voita tuotepalkintoja suoraan Plussa-kortillesi ladattuna.

Pelit K-Ruoka-sovelluksessa

K-Ruoka-sovelluksessa voi nyt myös pelata pelejä - kyllä, luit aivan oikein! Pelaamalla sovelluspeliä voit voittaa uutuustuotteita tai muita tuotepalkintoja. Jos voitto napsahtaa kohdallesi, latautuu voittopalkinto automaattisesti Plussa-kortillesi. Sinun ei siis tarvitse kuumeisesti odottaa palkinnon saapumista postiluukusta, vaan voit hakea palkinnon heti lähimmästä K-ruokakaupastasi.

Pelit löytyvät ainoastaan K-Ruoka-sovelluksesta ja niiden pelaaminen edellyttää K-Ruoka-sovellukseen kirjautumista K-tunnuksella, johon on liitetty Plussa-kortti. Sovelluksen pääset lataamaan täältä ja K-Tunnuksen voit luoda täällä. Plussa-kortin voit tilata tarvittaessa ilmaiseksi täältä.

Löydät pelin aina sovelluksen ylimmästä valikosta. Mikäli peli ei ole heti ensimmäisenä, löydät sen vierittämällä valikkoa oikealle. Jos et löydä peliä ollenkaan, päivitä sovelluksesi uusimpaan versioon.

Pelaa muistipeliä ja voita Pirkka-proteiinijuoma!

Maistuisiko sinulle Pirkka-proteiinijuoma? Pelaa muistipeliä ja voit voitaa Pirkka-proteiinijuoman sovelluksen pelistä! Palkintovaihtoehtoja ovat Pirkka proteiinijuoma 250ml banaani-toffee laktoositon, suklaa laktoositon, vadelma-valkosuklaa laktoositon ja vanilja laktoositon. Palkintoja arvotaan 100 kpl päivässä, peliaikana yhteensä 1 400 kpl.

Yhden palkinnon arvo on 1,75 €. Muistathan, että voit osallistua monta kertaa!

Arvonnan voittaja voittaa valitsemansa Pirkka proteiinijuoman tai Pirkka Pro proteiinijuoman.

pirkkamuistipeli fiiliskuva artikkeliin

Pelionnea!

Säännöt
Rekisteriseloste