Pelaa ja voita tuotepalkintoja K-Ruoka-sovelluksessa

Pelaa ja voita tuotepalkintoja K-Ruoka-sovelluksessa

Päivitetty 7.11.2023

Pelaa pelejä K-Ruoka-sovelluksessa ja voita tuotepalkintoja suoraan Plussa-kortillesi ladattuna!

Pelit K-Ruoka-sovelluksessa

K-Ruoka-sovelluksessa voi myös pelata pelejä - kyllä, luit aivan oikein! Pelaamalla sovelluspeliä voit voittaa uutuustuotteita tai muita tuotepalkintoja. Jos voitto osuu kohdallesi, latautuu voittopalkinto automaattisesti Plussa-kortillesi. Sinun ei siis tarvitse kuumeisesti odottaa palkinnon saapumista postiluukusta, vaan voit hakea palkinnon heti lähimmästä K-ruokakaupastasi.

Pelit löytyvät ainoastaan K-Ruoka-sovelluksesta ja niiden pelaaminen edellyttää K-Ruoka-sovellukseen kirjautumista K-tunnuksella, johon on liitetty Plussa-kortti. Hae sovellus omasta sovelluskaupastasi hakusanalla "K-Ruoka", tai klikkaa alla olevista kuvakkeista ja lataa sovellus puhelimeesi.

play store 100px Apple store 100px

K-Tunnuksen voit luoda täällä ja Plussa-kortin voit tilata tarvittaessa ilmaiseksi täältä.

Löydät pelin aina sovelluksen Ajankohtaista-valikosta. Mikäli peli ei ole heti ensimmäisenä, löydät sen vierittämällä valikkoa oikealle. Jos et löydä peliä ollenkaan, päivitä sovelluksesi uusimpaan versioon.

Pelaa raaputuspeliä ja voita Dr. Oetker My Pizza Slice -pizza!

Pelaa Dr. Oetker raaputuspeliä ja voita My Pizza Slice -pakastepizza! Sovelluspeliä voi pelata kerran vuorokaudessa. My Pizza Slice -pakastepizzoja arvotaan palkintona 100 kpl päivässä, voittaja voittaa yhden valintansa mukaisen Dr. Oetker My Pizza Slice -pakastepizzan. Arvontaan voi osallistua 21.11.-4.12.2023 välisenä aikana.

Dr.Oetker My Pizza Slice 2023 ss 600x250

Säännöt
Rekisteriseloste