Huoltokatko OmaPlussa-eduissa 28.5. klo 00.00–02.00. Katkon aikana edut eivät ole toiminnassa. Pahoittelemme häiriötä.
Dove Powered by Plants – Helli ihoasi kasvien voimalla

Dove Powered by Plants – Helli ihoasi kasvien voimalla

Päivitetty 11.1.2021

Dove on ottanut ensimmäistä kertaa käyttöönsä kasvien uudistavan voiman.

Dove on ottanut ensimmäistä kertaa käyttöönsä kasvien uudistavan voiman, joka tekee ihmeitä ihollesi, kun se yhdistetään ihonhoidon asiantuntemukseemme. Uuteen sertifioituun Powered by Plants -ihonhoitosarjaan kuuluu öljypohjaisia suihkusaippuoita, vartalovoiteita ja deodorantteja.

Uusi sertifioitu Powered by Plants -vartalonhoitosarja:

  • On valmistettu kasvien aktiivisista ainesosista, joiden hyöty iholle on todistettu
  • Tuotteet tarjoavat ylivoimaista hoitavuutta ilman kompromisseja ja tuntuvat aina miellyttäviltä käyttää
  • Tuoksujen alkuperä on 100%:sesti luonnosta, maailman johtavan hienojakoisten tuoksujen asiantuntijan eteerisistä öljyistä kehittämiä
  • Tukevat luonnon monimuotoisuuden säilymistä, sillä ympäristö on otettu huomioon niin valituissa aineosissa, valmistusprosessissa kuin pakkausmateriaaleissa

UL Dove PBP K-media kuvituskuva tuotteet leveys680px

Ihoa uudistavat ja runsaasti kosteuttavat Dove Powered by Plants -suihkusaippuat

Doven ensimmäinen Ecocert Cosmos Natural -sertifioitu suihkusaippua, joka sisältää luonnollisia öljyjä ja runsaasti kosteuttavia ainesosia. Nauti ylellisestä suihkukokemuksesta ja ihoa uudistavista ainesosista, jotka ovat sulfaatittomia ja 98 %:sesti luonnollista alkuperää. Pakkaukset on valmistettu kierrätetystä muovista.

48 tunnin ajan kosteuttavat Dove Powered by Plants -vartalovoiteet

Ihosta pehmeän ja hehkuvan tekevät vartalovoiteet imeytyvät nopeasti ja kosteuttavat jopa 48 tunnin ajan, jättäen ihon miellyttävän tuntuiseksi. Doven ensimmäisten Ecocert Cosmos Natural -sertifioitujen vartalovoiteiden ainesosat ovat 99 %:sesti luonnollista alkuperää ja pakkaukset on valmistettu biomuovista.

UL Dove PBP K-media kuvituskuva logot leveys680px

Alumiinittomat, 24 tunnin suojan antavat Dove Powered by Plants -deodorantit

99 % luonnollista alkuperää olevat roll-on-deodorantit kosteuttavat ja hoitavat kainaloiden ihoa antaen 24 tunnin suojan hienhajua vastaan täysin ilman alumiinia. Ainesosat ovat Cosmos Organic -sertifioituja.