Dove Self-Esteem Project - tavoitteena hyvä itsetunto

Dove Self-Esteem Project - tavoitteena hyvä itsetunto

Päivitetty 11.3.2020

81% suomalaisista tytöistä toivoo, että heillä olisi parempi itsetunto (*). Dove Self-Esteem Project pyrkii rohkaisemaan nuoria suhtautumaan myönteisesti omaan ulkonäköönsä ja toteuttamaan itseään elämässä.

Jopa kahdeksan kymmenestä tytöstä välttelee ulkonäköön liittyvien kompleksien vuoksi toimintaa aina ystävien ja perheen näkemisestä urheilujoukkueisiin tai kerhoihin osallistumiseen. Dove puhuu aidon kauneuden ja kehopositiivisuuden puolesta ja Dove Self-Esteem -projektin tavoitteena on auttaa mahdollisimman montaa nuorta vahvistamaan itsetuntoaan ja positiivista kehonkuvaa, jotta he voisivat saavuttaa täyden potentiaalinsa ja nauttia itsevarmoina elämästä.

Vuoden 2019 aikana yhteistyössä K-ryhmän kanssa Dove tavoitti 20 000 henkilöä Self Esteem -projektin avulla. Vuoden aikana järjestettiin muun muassa itsetuntotyöpaja ja webinaari, joiden tarkoitus oli tukea nuorten itseuntoa, sen kehitystä ja vahvistaa positiivista kehonkuvaa.

Dove toivoo, että naisten uusi sukupolvi kasvaa iloiseksi ja itsevarmaksi vailla turhia tai epärealistisia ulkonäköpaineita.

(*) Dove Self Esteem Projectin & Demin suuri itsetuntokysely (2019)

dove self esteem 680x300