Gluteenittomia uutuuksia

Gluteenittomia uutuuksia

Päivitetty 29.8.2018

Gluteeniton tuotehylly saa täydennystä gluteenittomuustrendin huuman jatkuessa. Näitä gluteenittomia tuotteita ei voi olla maistamatta!

Tortilla kuuluu kaikille

Joudutko syömään salaattia muiden nauttiessa vehnätortilloja? Nyt voit nauttia meksikolaisen aterian tortillan kera, sillä Old El Pason suositut tortillat saavat nyt kaverikseen myös gluteenittoman version. Tapiocasta, maissista ja quinoasta valmistettu tortilla ei sisällä säilöntäaineita tai lisättyä rasvaa ja on rakenteeltaan tavallisen tortillan omainen. Täytteissä ei tarvitse säästellä, sillä tämä tortilla ei halkea rullatessa. Nyt on loistava syy pitää meksikolaiset tortillabileet kavereille!

Old El Paso gluteeniton tortilla

Psst! Tortillalettu sopii mainiosti myös pizzapohjaksi! Kokeile Old El Pason tortillapohjia myös tortillapizzan pohjana.

Gluteenittomien pastojen ykkönen

Barillan gluteenittomat pastat ovat olleet monien pastasuosikki jo pitkään ja marraskuussa suositut pastat saavat uuden gluteenittoman kaverin, Tagliatellen! Barillan korkealaatuiset gluteenittomat pastat on valmistettu valkoisesta ja keltaisesta maissista sekä riisistä. Luontaisesti gluteenittomat pastat ovat **luonnollisen värisiä ja omaavat hyvän rakenteen lisäksi miedon maun **. Nämä pastat maistuvat siinä missä perinteisetkin pastat, kokeile gluteenitonta fusillipastaa ainakin feta-pinaattipastassa ja gluteenitonta spagettia suositussa Pasta Carbonarassa.

Barillan gluteenittomat pastat part 2

Kullankeltaiset gluteenittomat näkkärit ihastuttavat edelleen

Gluteenittomat ja laktoosittomat Wasan suussa rouskuvat näkkärit maistuvat ruokapöydässä ja kulkevat näppärästi mukana eväskassissa. Rapsakoita näkkäreitä on kahta makua: Naturell sekä Seesami ja Merisuola. Nämä runsaskuituiset näkkärit maistuvat sellaisinaan eikä valmistukseen ole käytetty palmuöljyä. Pakkaus on uudelleen suljettava ja näkkärit on pakattu käteviin annospakkauksiin, jotta näkkäreiden tuoreus, makeus ja rapeus säilyy. Nappaa mukaan evääksi töihin tai harrastuksiin!

Wasa gluteenittomat näkkileivät

** Kaikki pakkaukset on merkitty gluteeniton-symbolilla, jotta ne on helppo bongata kaupan hyllyiltä.**