Feta-pinaattipasta
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
300 g | tai |
1 (40 g) | salottisipuli tai |
2 | valkosipulinkynttä tai |
1 ps (150 g) | tai |
1 pkt (200 g) | tai |
2 rkl | tai |
2 tl | oliiviöljyä tai |
1 rkl | tai |
1/2–1 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Lisäksi | |
---|---|
tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 113 kJ / 265 kcal |
Rasva | 10,7 g |
josta tyydyttynyttä | 5,2 g |
Hiilihydraatit | 32,9 g |
josta sokereita | 1,1 g |
Proteiini | 8,3 g |
Suola | 1 g |
Valmistus
Hienonna sipuli ja valkosipulit. Sulata pinaatti pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta siivilässä ylimääräinen neste pois. Kuutioi fetajuusto. Paahda pinjansiemenet pannulla ja siirrä sivuun odottamaan.
Kuullota sipulit öljyssä. Mittaa joukkoon balsamiviinietikka ja kiehauta seos. Lisää pinaatti, suola ja pippuri.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota noin 1 dl keitinvettä talteen ennen kuin valutat pastan. Sekoita pinaattiseos kuuman pastan joukkoon. Lisää fetajuusto ja pinjansiemenet. Mikäli seos vaikuttaa kuivalta, lisää hieman keitinvettä. Raasta päälle parmesaania ja tarjoa heti.
Vinkki! Voit lisätä pinaatin myös jäisenä pannulle ja kuumentaa, kunnes enin neste on haihtunut. Väri on näin valmistettuna hieman tummempi kuin sulatettua pinaattia käytettäessä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
- Pirkka Luomu valkosipuli 100 g 2 lkHinta 1,69/kpl16,90/kg
- Pirkka mustapippuri kokonainen 75gHinta 1,99/kpl26,53/kg
- Bertolli oliiviöljy 250ml classicoHinta 4,75/kpl19,00/l
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Plussa-etu −46 %Pirkka gluteeniton fusilli 400gPlussa-kortillaEtuhinta 0,99/kpl2,47/kgIlman Plussa-korttia 1,85/kpl
- Pirkka hienonnettua pinaattia paloina 150 g pakasteHinta 0,45/kpl3,00/kg
- Pirkka pinjansiemen 100gHinta 4,79/kpl47,90/kg
- Pirkka Modenalainen balsamietikka 250mlHinta 3,79/kpl15,16/l
- Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano parmesan 200g laktoositonHinta 6,99/kpl34,95/kg
- Pirkka valkosipuli 100 g 2lkHinta 1,29/kpl12,90/kg
- Valkosipuli ulkomainen kgHinta n. 0,50/kpl9,95/kg
- Salottisipuli ulkomainenHinta n. 0,25/kpl4,95/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Meira Mustapippuri 60g kokonainenHinta 2,35/kpl39,17/kg
- Fontana oliiviöljy ONE 1lHinta 14,35/kpl14,35/l
- Borges classic oliiviöljy 250mlHinta 4,25/kpl17,00/l
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Apetit kotimainen pinaatti 150g pakasteHinta 1,15/kpl7,67/kg
- Plussa-etu −11 %Earth Control Pinjansiemenet 30gPlussa-kortillaEtuhinta 5,50/2 kpl91,67/kgIlman Plussa-korttia 3,09/kpl
- Sallinen pinjansiemen 100gHinta 4,99/kpl49,90/kg
- Del duca aceto balsamico di Modena 250mlHinta 4,15/kpl16,60/l
- San Francesco balsamiviinietikka 250mlHinta 3,19/kpl12,76/l
- Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano juustoraaste 80gHinta 2,99/kpl37,38/kg
- Giovanni Ferrari Parmigiano Reggiano Dop 150gHinta 7,35/kpl49,00/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,1(55 arviota)
- yli 60 min4,0(5 arviota)
- alle 30 min3,6(92 arviota)
- alle 15 min4,3(21 arviota)
- alle 30 min4,1(23 arviota)
- alle 30 min4,3(63 arviota)
- alle 30 min4,1(10 arviota)
- alle 30 min3,3(149 arviota)
Arvostele resepti
- Kirsi2 vuotta sittenResepti oli ihan hyvä, raaka-aineiden suhteet oli kohdillaan mutta mausteita saa lisätä. Lisäsin myös hieman sitruunaa kirpeydeksi ja pikkuisen hyppysellisen sokeria makeutta tuomaan. Helppo ja nopea, 4/5
- Nam5 vuotta sitten4 tähteä, koska ruuasta tuli todella hyvää ja oli helppo/nopea valmistaa. Ainoana miinuksena, että mielestäni ohjeen mukaan jos tekee niin tulee liikaa fetajuustoa. Muuten olisin 5 tähteä antanut. Ehdottomasti teen uudestaan, mutta ensikerralla lisään vain vähemmän fetaa :)