• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Feta-pinaattipasta

Feta-pinaattipasta on nopea ja helppo valmistaa. Se maistuu koko perheelle.
Feta-pinaattipasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna sipuli ja valkosipulit. Sulata pinaatti pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta siivilässä ylimääräinen neste pois. Kuutioi fetajuusto. Paahda pinjansiemenet pannulla ja siirrä sivuun odottamaan.
  2. Kuullota sipulit öljyssä. Mittaa joukkoon balsamiviinietikka ja kiehauta seos. Lisää pinaatti, suola ja pippuri.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota noin 1 dl keitinvettä talteen ennen kuin valutat pastan. Sekoita pinaattiseos kuuman pastan joukkoon. Lisää fetajuusto ja pinjansiemenet. Mikäli seos vaikuttaa kuivalta, lisää hieman keitinvettä. Raasta päälle parmesaania ja tarjoa heti.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit lisätä pinaatin myös jäisenä pannulle ja kuumentaa, kunnes enin neste on haihtunut. Väri on näin valmistettuna hieman tummempi kuin sulatettua pinaattia käytettäessä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 255 kcal1 070 kJ
  • Proteiinia9,05 g
  • Hiilihydraatteja30,8 g
  • Rasvaa10,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille27