Hyppää sisältöön
Feta-pinaattipastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Feta-pinaattipasta

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Feta-pinaattipasta on nopea ja helppo valmistaa. Se maistuu koko perheelle.
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Ravintosisältö

  • Energia
    1 101 kJ / 261 kcal
  • Rasva
    10,3 g
  • josta tyydyttynyttä
    4,6 g
  • Hiilihydraatit
    32,8 g
  • josta sokereita
    1,2 g
  • Proteiini
    8,5 g
  • Suola
    1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna sipuli ja valkosipulit. Sulata pinaatti pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta siivilässä ylimääräinen neste pois. Kuutioi fetajuusto. Paahda pinjansiemenet pannulla ja siirrä sivuun odottamaan.
  2. Kuullota sipulit öljyssä. Mittaa joukkoon balsamiviinietikka ja kiehauta seos. Lisää pinaatti, suola ja pippuri.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota noin 1 dl keitinvettä talteen ennen kuin valutat pastan. Sekoita pinaattiseos kuuman pastan joukkoon. Lisää fetajuusto ja pinjansiemenet. Mikäli seos vaikuttaa kuivalta, lisää hieman keitinvettä. Raasta päälle parmesaania ja tarjoa heti.
Vinkki! Voit lisätä pinaatin myös jäisenä pannulle ja kuumentaa, kunnes enin neste on haihtunut. Väri on näin valmistettuna hieman tummempi kuin sulatettua pinaattia käytettäessä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,1 (156 arviota)

  • Kirsi
    3 vuotta sitten
    Resepti oli ihan hyvä, raaka-aineiden suhteet oli kohdillaan mutta mausteita saa lisätä. Lisäsin myös hieman sitruunaa kirpeydeksi ja pikkuisen hyppysellisen sokeria makeutta tuomaan. Helppo ja nopea, 4/5
  • Nam
    7 vuotta sitten
    4 tähteä, koska ruuasta tuli todella hyvää ja oli helppo/nopea valmistaa. Ainoana miinuksena, että mielestäni ohjeen mukaan jos tekee niin tulee liikaa fetajuustoa. Muuten olisin 5 tähteä antanut. Ehdottomasti teen uudestaan, mutta ensikerralla lisään vain vähemmän fetaa :)