HK Street Grill – Maailman maut tuoremarinadeilla

HK Street Grill – Maailman maut tuoremarinadeilla

Päivitetty 1.6.2021

HK Street Grill on Aasian ruokakulttuurin ja Street Foodin innoittama uusi tuoteperhe. HK Street Grill -lihat ovat pieniä paloja ja siivuja, jotka kypsyvät nopeasti ja ovat helppoja grillata. Tuotteet saavat makunsa uudenlaisista tuoremarinadeista, joissa käytetään tuoreita sekä hapatettuja eli fermentoituja raaka-aineita. Lisäksi maun antajana, mureuttajana ja värin säilyttäjänä käytetään erilaisia laadukkaita viinietikoita.

HK StreetGrill kuvituskuva 680px

Tuoreet ja fermentoidut raaka-aineet antavat tuoremarinadeille raikkaan ja täyteläisen maun ja tuovat vivahteita, joita ei saavuteta tavanomaisilla kuivamausteilla. Hyvänä esimerkkinä tästä on inkivääri, jossa kuivatun ja tuoreen ero on selkeä. Koska tuoremarinadit eivät pala niin helposti kuin marinadit yleensä, toimivat ne erityisen hyvin grillatessa, mutta sopivat myös muuhun lihan maustamiseen.

HK Street Grill -lihat ovat helppoja ja nopeita grillata. Pienet palat ja viipaleet houkuttelevat kokeilemaan eri makuja ja jakamaan niitä yhdessä perheen ja ystävien kanssa. HK Street Grill -tuoteperheeseen kuuluu neljä maailman makua. Kokeile vaikka kaikkia!

HK Street Grill Mexican Carne Asada grillipala naudan sisäpaistista 300 g

Grillipaloja naudan sisäpaistista uudessa meksikolaisessa carne asada -tuoremarinadissa. Siinä makua antavat fermentoitu paprika ja valkosipuli, limepyree, tomaattipyree, tuore lehtikorianteri, persilja ja chili.

HK Street Grill 4 680x300

HK Street Grill Tennessee BBQ grillisiivu Viljaporsaan sisäpaistista 400 g

Ohuita viipaleita viljaporsaan sisäpaistista uudessa tuoremarinadissa. Rikkaassa, Tennessee BBQ:n innoittamassa maussa on kanelia, neilikkaa, valkosipulia ja yrttejä.

HK Street Grill 2 680x300

HK Street Grill Canton Chinese grillipala Viljaporsaan sisäfileestä 300 g

Viljaporsaan sisäfilettä tuoremarinadissa, jossa maistuvat Kiinan Kantonin alueen aromikkaat maut: appelsiinipyree, tuore chili, valkosipuli, inkivääri ja paprika.

HK Street Grill 3 680x300

HK Street Grill Georgian Shashlik grillipala Viljaporsaan sisäpaistista 400 g

Grillipaloja Viljaporsaan sisäpaistista uudessa Georgian shashlik -tuoremarinadissa. Fermentoitu paprika ja valkosipuli luovat täyteläisen pohjan, jonka korianterin- ja fenkolinsiemenet viimeistelevät muiden mausteiden ohella.

HK Street Grill 4 680x300

Tutustu intohimoisen grillaajan resepteihin ja parhaisiin vinkkeihin: Grillausreseptit ja vinkit - HK.fi