• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Porsaan riblet

Voimakkaasti maustettu porsaan riblet on grilliruokaa parhaimmillaan. Tarjoa lisäksi raikasta salaattia tai coleslawta.
Porsaan riblet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 265 kcal / 100 g (220g)

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(n. 1,1 kg)HK Viljaporsaan riblet, maustettua grilliluuta

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota liha huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen ruoanvalmistusta. Laita grilliluut uunivuokaan ja peitä vuoka foliolla.
  2. Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 2 tuntia tai kunnes liha on niin kypsää, että se irtoaa luista. Nosta grilliluut pois vuoasta ja grillaa niihin rapea pintaa kuumassa grillissä tai uunin grillivastuksen alla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 265 kcal1 100 kJ
  • Proteiinia16 g
  • Hiilihydraatteja1,5 g
  • Rasvaa22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille12