Porsaan riblet
Voimakkaasti maustettu porsaan riblet on grilliruokaa parhaimmillaan. Tarjoa lisäksi raikasta salaattia tai coleslawta.
- 4 annosta
- yli 60 min
- 265 kcal / 100 g (220g)
Ainekset
4 annosta
- 1rs(n. 1,1 kg)HK Viljaporsaan riblet, maustettua grilliluuta
Valmistus
yli 60 min- Ota liha huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen ruoanvalmistusta. Laita grilliluut uunivuokaan ja peitä vuoka foliolla.
- Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 2 tuntia tai kunnes liha on niin kypsää, että se irtoaa luista. Nosta grilliluut pois vuoasta ja grillaa niihin rapea pintaa kuumassa grillissä tai uunin grillivastuksen alla.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 265 kcal1 100 kJ
- Proteiinia 16 g
- Hiilihydraatteja1,5 g
- Rasvaa22 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi