Uutuudet
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Karl Fazer Domino

Karl Fazer Domino

Fazerin rakastetuimmat klassikot kohtaavat toisensa suklaalevyssä, jossa ihanan maitosuklaan syleilyyn on upotettu sopivan rouheita Domino-paloja.

Klassikoiden suloinen liitto

Fazerin Sininen tuotiin markkinoille vuonna 1922, ja se on siitä lähtien ollut Suomen rakastetuin suklaa. Nyt tuttu suklaa kohtaa Suomen rakastetuimman keksin – vuodesta 1953 ja suomalaisten sydämet ensipuraisulla hurmannut Domino-keksi on Fazerin suklaaperheen uusin makututtavuus. Tieto villitsi suklaafanit jo uutuuslevyn tultua myyntiin rajoitetusti, ja nyt sitä vihdoin saa myös K-ruokakauppojen hyllyiltä!

Domino täytekuva

Jospa myös leivontaan?

Vaikka on vaikea kuvitella, ettei levy hupsahtaisi parempiin suihin ihan sellaisenaan, voi Karl Fazer Domino-levyä käyttää toki myös leivonnassa tuomaan makean piparmanttuista makua. Kokeile sitä upean kolmen suklaan juustokakun maitosuklaakerroksessa, kesäisessä itsetehdyssä suklaa-keksijäätelössä tai suklaacookieiden sattumina!