Kolmen suklaan juustokakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kolmen suklaan juustokakku

  • Annosmäärä16 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
Kolmen suklaan juustokakku vie suklaanhimon mennessään.

    Ainekset

    16 annosta

    Pohja

    1/2 pkt (à 350 g)
     
    tai
    50 g
     
    voita
    tai

    Täyte

    3 prk (à 2 dl)
     
    tai
    3 rs (à 180 g)
     
    tai
    150 g
     
    Fazer premium tummaa leivontasuklaata, 70 %
    tai
    150 g
     
    Fazerin Sininen maitosuklaata
    tai
    150 g
     
    Fazer valkoista leivontasuklaata
    tai
    3/4 dl
     
    sokeria
    tai
    6
     
    liivatelehteä
    tai
    3 rkl
     
    maitoa
    tai

    Valmistus

    yli 60 min
    Hienonna keksit monitoimikoneen leikkuuterällä. Sulata rasva ja lisää se jäähtyneenä muruihin.
    Vuoraa irtopohjaisen vuoan pohja (Ø 24 cm) leivinpaperilla kiinnittämällä paperi pohjan ja reunan väliin. Painele keksi-rasvaseos lusikalla vuoan pohjalle. Nosta vuoka hetkeksi kylmään, jotta pohja kovettuu.
    Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen kolmeen eri kulhoon. Vaahdota kermat. (Voit vaahdottaa kaiken kerralla tai kolmessa erässä).
    Sulata tumma suklaa miedolla lämmöllä mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita sula suklaa ja yksi tuorejuustorasia keskenään. Kuumenna 1 rkl maitoa kiehuvaksi ja liuota siihen liivatteet (2 kpl). Sekoita liivateseos ohuena nauhana tuorejuustoseoksen joukkoon. Lisää 1/3 kermavaahdosta sekä 1/2 dl sokeria ja sekoita tasaiseksi. Levitä täyte keksipohjan päälle ja nosta kakku kylmään.
    Valmista keskimmäinen kerros maitosuklaasta samoin kuin edellinen kerros. Lisää maitosuklaatäytteeseen 1/4 dl sokeria. Nosta kakku kylmään.
    Valmista päällimmäinen kerros valkosuklaasta kuten edelliset kerrokset. Valkosuklaatäytteeseen ei lisätä sokeria. Nosta kakku jääkaappiin ja anna hyytyä yön yli. Voit pyyhkäistä kakun reunan sileäksi kuumalla veitsellä tai lastalla.
    Vinkki! Pohjan voi valmistaa ilman monitoimikonettakin. Paloittele keksit esimerkiksi tilavaan kaksinkertaiseen muovipussiin ja hienonna keksit muruiksi esimerkiksi lihanuijalla tai kaulimella.
    Kolmen suklaan juustokakku

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka laktoositon vispikerma 36% 2dl
      Pirkka laktoositon vispikerma 36% 2dl
      1,29/kpl
      6,45/l
    • Pirkka tuorejuusto maustamaton 180g laktoositon
      Pirkka tuorejuusto maustamaton 180g laktoositon
      2,19/kpl
      12,17/kg
    • Pirkka valkoinen leivontasuklaa 100g RFA
      Pirkka valkoinen leivontasuklaa 100g RFA
      1,19/kpl
      11,90/kg
    • Fazer leivontasuklaa 100g Valkoinen
      Fazer leivontasuklaa 100g Valkoinen
      1,99/kpl
      19,90/kg
    • Dr. Oetker Liivatelehti 10kpl
      Dr. Oetker Liivatelehti 10kpl
      1,39/kpl
      81,76/kg
    • Meira liivatelehti 20g pussi
      Meira liivatelehti 20g pussi
      1,35/kpl
      67,50/kg
    • Pirkka sokeri 1 kg
      Pirkka sokeri 1 kg
      1,49/kpl
      1,49/kg
    • Dansukker Taloussokeri 1kg
      Dansukker Taloussokeri 1kg
      1,55/kpl
      1,55/kg
    • Dansukker Siro erikoishieno sokeri 1 kg
      Dansukker Siro erikoishieno sokeri 1 kg
      2,09/kpl
      2,09/kg
    • Philadelphia original tuorejuusto 200g maustamaton
      Philadelphia original tuorejuusto 200g maustamaton
      2,25/kpl
      11,25/kg
    • Philadelphia tuorejuusto 200g light original 11%
      Philadelphia tuorejuusto 200g light original 11%
      2,25/kpl
      11,25/kg
    • Philadelphia original tuorejuusto 300g maustamaton
      Philadelphia original tuorejuusto 300g maustamaton
      3,79/kpl
      12,63/kg
    • K-Menu vaniljatäytekeksi 350g
      K-Menu vaniljatäytekeksi 350g
      1,59/kpl
      4,54/kg
    • Oreo original täytekeksi 154g vanilja
      Oreo original täytekeksi 154g vanilja
      Plussa-kortillaPlussa-tarjous
      -20 %
      5,003 kpl
      2,09/kpl
      13,57/kg
    • Valio palavoi 500g normaalisuolainen
      Valio palavoi 500g normaalisuolainen
      3,99/kpl
      7,98/kg
    • Valio voi 500g voimakassuolainen
      Valio voi 500g voimakassuolainen
      4,75/kpl
      9,50/kg
    • Pirkka suomalainen kevytmaito 1l
      Pirkka suomalainen kevytmaito 1l
      0,99/kpl
      0,99/l
    • Pirkka kevytmaito 5dl
      Pirkka kevytmaito 5dl
      0,75/kpl
      1,50/l
    • Pirkka suomalainen kevytmaito 1,5l
      Pirkka suomalainen kevytmaito 1,5l
      1,79/kpl
      1,19/l
    • Karl Fazer maitosuklaalevy 200g
      Karl Fazer maitosuklaalevy 200g
      Plussa-kortillaPlussa-tarjous
      -19 %
      9,004 kpl
      2,79/kpl
      13,95/kg
    • Karl Fazer Vaalea maitosuklaalevy 200g
      Karl Fazer Vaalea maitosuklaalevy 200g
      Plussa-kortillaPlussa-tarjous
      -32 %
      9,004 kpl
      3,35/kpl
      16,75/kg
    • Panda suklaa 145g maitosuklaa RFA
      Panda suklaa 145g maitosuklaa RFA
      2,09/kpl
      14,41/kg

    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,1 (278 arvostelua)

    • K-Kuluttajapalvelu
      3 vuotta sitten
      Minä vain, ikävä kuulla, että täyte ei ole onnistunut. Mahdollisesti suklaa on ollut liian kuumaa. Suklaa ja tuorejuusto kannattaa myös sekoittaan nopeasti toisiinsa.
    • minä vain
      3 vuotta sitten
      miksi suklaa jähmettyi heti tuorejuustoon lisätessä, massasta tuli klimppistä suklaan takia?
    • Harvat osaa
      4 vuotta sitten
      Kyllähän se on nyt sanomattakin selvää että liivatteet laitetaan erikseen kun kuitenkin kyseessä on 3eri kerrosta 😂😂😂😂😂
    • eikka
      4 vuotta sitten
      a-makiaa
    • regina
      4 vuotta sitten
      Ja hyvältä maistuu
    • Nuori kotikokki
      5 vuotta sitten
      Hyvä juustokakun ohje! Onnistui hyvin ja tuli ihanan pehmeää ja maukasta. Hieman jäin miettimään, olisiko riittänyt tummasuklaa kerrokseen vain yksi liivatelehti tai olisiko tarvinnut ollenkaan, sillä siitä kerroksesta tuli huomattavasti muita kerroksia paksumpi koostumus. Toisaalta ei se pahaakaan ollut. Aion tehdä uudestaankin!
    • K-Kuluttajapalvelu
      6 vuotta sitten
      Arlena, kakun voi halutessaan pakastaa, joskin rakenne voi tästä jonkin verran kärsiä. Pakastettu kakku kannattaa ottaa tarjoamista edeltävänä päivänä jääkaappiin sulamaan.
    • Arlena
      6 vuotta sitten
      Kysymys: voiko kakun pakastaa? Näyttää hyvältä!
    • Grete
      6 vuotta sitten
      Koska pohja ja täyte on niin makea, pelkäsin että isä saa sydäninfarktin, ei laittanut sokeria ollenkaan ja laittoin ensimmäisen kerrosten välillä puolukkaa hillo.
    • Sanna
      6 vuotta sitten
      Olen tehnyt monesti mascarponella ja onnistuu jopa paremmin
    • Kuluttajapalvelu
      7 vuotta sitten
      Marjaana, kakun voi halutessaan pakastaa, joskin rakenne voi tästä jonkin verran kärsiä. Pakastettu kakku kannattaa ottaa tarjoamista edeltävänä päivänä jääkaappiin sulamaan.
    • Marjaana
      7 vuotta sitten
      Voiko tämän kakun pakastaa? Kärsiikö rakenne tai maku?
    • Punainennappi
      7 vuotta sitten
      Hyvin onnistui mascarponella! Tuli todella hyvää. Ja kakku KESTÄÄ PAKASTUKSEN! Laitettiin puolet valmiina paloina pakkaseen. Sulatettiin sitten aina kun tartti. 1pala noin 2h huoneen lämmössä.
    • kallis?
      7 vuotta sitten
      Olis kiva jos olis laskettu kakun raaka-aineiden hinta valmiiksi.
    • Kuluttajapalvelu
      7 vuotta sitten
      Yök liivate, tätä kakkureseptiä ei valitettavasti ole testattu ilman liivatetta.
    • yök liivate
      7 vuotta sitten
      Entäpä jos ei halua käyttää liivatetta?
    • yök liivate
      7 vuotta sitten
      Entäpä jos ei halua käyttää liivatetta?
    • Mamma55
      7 vuotta sitten
      Jätin sokerit kokonaan pois. Raastoin hieman vaaleaa suklaata keskimmäisen massan sekaan. Käytin pohjassa Digestive-keksejä. Hyvää tuli!
    • Kuluttajapalvelu
      7 vuotta sitten
      Mävaan, kakku on parhaimmillaan valmistusta seuraavana päivänä. Kakun hyytymiseen kannattaa varata aikaa vähintään neljä tuntia.
    • mävaan
      7 vuotta sitten
      Hei ehtiikö kakku kunnolla hyytymään ja tekeytymään jos teen sen vasta uuden vuoden päivänä heti aamusta?
    • Leenu
      7 vuotta sitten
      Kyllä voi käyttää mascarponea, tuli todella hyvää mutta hirmu makea, tein liivatteet jokaiseen erikseen kahvikupeissa ja onnistui kivasti, ei ole helppo tehdä mutta hyvää. Tämä oli käsittääkseni Pirkassa, koska käytin Pirkan leivontasuklaita tehdessäni tämän vähän ennen joulua.
    • Sari
      7 vuotta sitten
      saattaisi onnistua myös ilman liivatetta. Itse inhoan sitä ja tein juuri valkosuklaajuustokakun vastaavalla ohjeella, 200g tuorejuustoa+ 2 dl kuohukermaa+ 200g sul.valkosuklaata. Hyvin pysyi kasassa :)
    • Pirjo
      7 vuotta sitten
      Punainen nappi: miten onnistui mascorponejuustolla? Jääkapissa ei nyt satu olemaan muuta juustoa että uskallanko tehdä sillä?
    • Kuluttajapalvelu
      7 vuotta sitten
      Sanni, kakun pakastamista ei ole testattu, mutta yleisesti ottaen liivatteella hyydytetyt juustokakut kestävät hyvin pakastamista. Aina on pieni vaara, että kakun rakenne ja maku kuitenkin hieman kärsivät pakastuksesta. Kakku kannattaa sulattaa hitaasti jääkaapissa, joka edes auttaa rakenteen säilymistä hyvänä.
    • Nipsu
      7 vuotta sitten
      Herkullinen kakku! Pohjaan riittää mielestäni hieman pienempikin määrä voita ja tumman suklaan kanssa laittaisin jatkossa vain yhden liivatteen, sillä siitä tuli selvästi kiinteämpi kerros kuin muista suklaista.
    • Sanni
      7 vuotta sitten
      Tein kakkua ja herkullista oli! Mutta voiko kakkua pakastaa? Niin iso ja painava siitä tuli, ja niin täyttävääkin :)
    • Goodwife
      7 vuotta sitten
      lämmitin maidon kattilassa josta otin tarvittavan määrän nestettä n 2rkl kuumaa maitoa kun 1rkl aika pieni määrä
    • Goodwife
      7 vuotta sitten
      Tein ohjeen mukaan, herkullista!!!Tosin jännitin mahtuuko viimeinen kerros vuokaan mutta juuri ja juuri mahtui
    • Punainen nappi
      7 vuotta sitten
      Tein tämän mascarponella koska tavallinen T.juusto ei minun mielestä maultaan sovi yhteen suklaan kanssa. vielä en tiedä että onnistuiko kakku. Ohjeessa ei mainita ollenkaan kokonaisaikaa kakun hyytymiselle..
    • vieno
      7 vuotta sitten
      Hankala saada liivate sekoamaan tasaisesti pelkkään tuorejuusto-suklaa mössöön.eikö myös kermavaahdon voisi sekoittaa tuorejuusto- suklaaseen ennen liivatetta?