Kasvipohjaiset Moving Mountains® -tuotteet

Kasvipohjaiset Moving Mountains® -tuotteet

Päivitetty 29.12.2020

Moving Mountains® Burger, Hot Dog ja Sausage saatavilla vain K-kaupoista!

Vain K-Kaupoista LOGO 680x50

"Yhdessä voimme muuttaa maailmaa, yhdessä voimme siirtää vuoria", Moving Mountains sanoo. Moving Mountains on yksi kasvipohjaisten ruokateknologioiden edelläkävijöistä, joka haluaa tuotteidensa avulla kasvattaa kasvipohjaisten tuotteiden suosiota ja sitä kautta parantaa ihmisten terveyttä, vähentää lihan tehotuotantoa sekä edistää ruoan kestävää kehitystä. Kasvipohjaisten tuotteiden tuotanto säästää sekä viljelypinta-alaa että vettä ja tuottaa kasvihuonekaasuja eläinperäistä tuotantoa vähemmän.

Ensimmäinen tuote Moving Mountains® Burger vaati kahden vuoden tuotekehityksen johon osallistui useita tiedemiehiä sekä keittiömestareita ja jonka yhteydessä testattiin satoja reseptejä. Sen jälkeen tuoteperheeseen on liittynyt muun muassa Moving Mountains® Hot Dog sekä Moving Mountains® Sausage.

Moving Mountains -tuotteet saat vain K-kaupoista. Tutustu uutuuksiin ja hae omat suosikkisi pakasteosastolta!

Puuttuuko tuote lähimmästä K-kaupastasi?

Ei hätää, vaikuta valikoimaan! Voit vinkata tuotetoiveesta esimerkiksi kaupan oman Facebook-sivun kautta tai asiakaspalautelomakkeen avulla. Lisätietoja löydät täältä.

Moving Mountains® Burger

Mehukas, lihaisa burgerpihvi joka ruskistuu pannulla kuin aito naudanjauhelihapihvi. Pihvin raaka-aineina käytetään muun muassa herne-, soija- ja vehnäproteiinia sekä osterivinokasta, jotka tuovat pihviin lihamaisuutta. Punertavan lihaisa sävy on peräisin punajuuresta ja mehevä rasvaisuus kookosrasvasta.

Moving Mountains kasvispihvi 227g - kuva

Moving Mountains kasvispihvi 227g

Katso lisää ›

Moving Mountains® Hot Dog

Lihamaisen hodarinakin ainutlaatuinen maku syntyy savustamalla. Valmistuksessa käytetyt auringonkukansiemenet sisältävät runsaasti proteiinia, B-ryhmän vitamiineja sekä mineraaleja. Moving Mountains Hot Dog -nakki on luontaisesti gluteeniton ja soijaton.

Moving Mountains kasvisnakki 180g - kuva

Moving Mountains kasvisnakki 180g

Katso lisää ›

Moving Mountains® Sausage

Nakin tapaan napsahtava Moving Mountains® Sausage on ensimmäinen laatuaan maailmassa! Kasvipohjaisista aineksista valmistettu makkara saa autenttista makua muun muassa muskotista sekä pippurista. Mehukas, perinteistä bratwurstia muistuttava makkara jopa tirisee paistettaessa. Makkara on muiden kasvipohjaisten tuotteiden tapaan kolesteroliton eikä sisällä hormoneja eikä antibiootteja.

Moving Mountains kasvismakkara 228g - kuva

Moving Mountains kasvismakkara 228g

Katso lisää ›