Vegaaniset juustohampurilaiset
Vegaanisissa juustohampurilaisessa on cheddaria muistuttavaa "vuustoa". Välissä maistuu marinoitu punakaali, suolakurkku ja aioli. Säädä tulisuus sopivaksi srirachalla. Noin 4,90€/annos.*
- 4 kpl
- alle 30 min
Ainekset
4 kpl
Marinoitu punakaali
- 350gpunakaalia
- 3rklpunaviinietikkaa
- 1rklrypsiöljyä
- 2tlsokeria
- 1/2tlmustapippuria
- 1/4tlsuolaa
Aioli
- 1dlHellmann's vegaanista majoneesia
- 1valkosipulinkynsi hienonnettuna
- ripaussuolaa
Lisäksi
- 1valkosipulisuolakurkku
- 2pkt(à 227 g)Moving Mountains -hampurilaispihviä (pakaste)
- 2tlöljyä
- 4viipalettakasviperäistä cheddaria (esim. Valio Oddlygood tai Violife)
- 4Vaasan THE BRGR Naughty burgerisämpylää
- 1/2ps(à 65 g)Pirkka Luomu rucolaa
- n. 4tlPirkka srirachaa
Valmistus
alle 30 min- Poista kaalista tarvittaessa uloimmat lehdet. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi juustohöylällä tai veitsellä. Sekoita kaalin joukkoon marinadin ainekset. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia, mielellään pidempään.
- Sekoita aiolin ainekset keskenään. Viipaloi suolakurkku pitkittäin.
- Paista jäiset pihvit öljyssä pannulla noin 5 minuuttia/puoli. Lämmitä sämpylät pannulla molemmin puolin. Täytä hampurilaiset ja nauti heti.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi