Kingis – suurella sydämellä on monta muotoa

Kingis – suurella sydämellä on monta muotoa

Julkaistu 31.3.2021

Suurella sydämellä on monta muotoa on Kingiksen pääteema kesälle 2021. Kingis laajentuu uusiin tuotemuotoihin, mutta haluaa myös kannustaa kaikkia suurisydämisiin tekoihin.

Rakastettu klassikko Kingis Original -jäätelöpuikko on hurmannut jo yli 40-vuotta suomalaisia jäätelönsyöjiä suurella sydämellä. Keväällä 2021 Kingis osoittaa että suurella sydämellä on monta muotoa. Kingistä on mahdollista maistaa nyt täysin uusissa jäätelömuodoissa.

Kingis on lopultakin saatavilla myös tuuttina! Kingis Original -tuutti on herkullinen versio suositusta ja ikonisesta Kingis Original -puikkojäätelöstä. Tuutissa on täyteläistä vaniljakermajäätelöä, rapea vohveli, ja tuutin keskeltä löytyy suuri ja pehmeä suklainen Kingis-sydän. Saatavana myös neljän tuutin monipakkauksessa! Saatavilla vain K-kaupoista.

Uutuus jäätelöpuikko Kingis Kultamuru on ihastuttava yhdistelmä kinuskinmakuista kermajäätelöä, rapeaa hasselpähkinärouhetta ja tummasuklaanmakuista kuorrutetta. Kingis Kultamuru on laktoositon ja jäätelön keskeltä löytyy tietenkin myös suuri Kingis -sydän. Uusi Kingis -puikko on todellakin varsinainen kultamuru.

Uudessa Kingis Snack -jäätelössä yhdistyvät maailman suosituin keksijäätelömuoto ja suomalaisten suosikkibrändi Kingis. Herkullinen ja Suomessa täysin ainutlaatuinen keksijäätelö on dipattu toisesta päästä paksuun suklaakuorrutteeseen, kun taas toista päätä peittävät herkulliset kaakaokeksit. Keksien ja suklaakuorrutteen välistä löytyy vaniljajäätelö jonka seassa on herkullisia suklaapaloja.

UL Kingis Kmedia kevat2021 kuvituskuva 680x680

Suurisydäminen Kingi! Kingis uskoo että suurella sydämellä on monta muotoa. Suuri sydän ei näy päälle päin ja monenlaisilla ihmisillä voi olla suuri sydän. Suurisydämisiä tekoja on monenlaisia, pieniä ja suuria. Suurella sydämellä tarkoittaa sitä, että tehdään asioita muiden eteen, muiden puolesta ja muiden hyväksi. Suurisydäminen ei ajattele itseään, vaan muita. Suurisydäminen ottaa kaikki mukaan ja on aina reilu. Se joka osoittaa suurta sydäntä, on kingi.