Rahkajogurtti on Arla Luonto+-parven uutuus!

Rahkajogurtti on Arla Luonto+-parven uutuus!

Julkaistu 25.4.2024

Arla Luonto+-tuoteparveen lennähti uusi ja omanlainen kaveri, rahkajogurtti. Upea uutuus täyttää niin mahan kuin makuodotuksetkin. Kuten muutkin Arla Luonto+-tuotteet myös nämä uutuudet ovat makeita just näin – eli makeutettu vain hedelmien ja marjojen sokerilla. Lisäaineita tai muuta ylimääräistä niistä ei löydy.

Arla luonto+ artikkeli kuvituskuva 1

Makuina ihastuttavan mahtavat mansikka, päärynä ja vanilja. Rahkajogurtti on hyvä ja täyttävä välipala. Rahka pitää nälän loitolla, jogurtti taas tarjoilee pehmeää täyteläisyyttä ja tietenkin hyvää makua.

Fiksut ja makoisat uutuusvälipalat lennähtivät K-ryhmän kylmähyllyille. Jos et löydä itsellesi mieluisinta makua oman lähikauppasi valikoimasta, voit tehdä meille tuotetoiveen.

Arla Luonto+ ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto kaveritaitojen asialla

Jokainen myyty Arla Luonto+-kippo tukee Mannerheimin Lastensuojeluliiton kaveritaitojen kehitystyötä. MLL tarjoaa tärkeää tietoa ja vinkkejä vanhemmille lasten kaveritaitojen luotsaamisessa.

Kaveritaidoilla tarkoitetaan sosiaalisia taitoja, joita tarvitaan vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa. Kaveritaitoja ovat muun muassa toisten huomiointi, kuuntelun taito sekä itsensä ilmaiseminen rakentavasti.

Arlalla uskotaan, että kun syö hyvin on helpompi olla kiva muille ja arvostaa jokaisen omanlaisuutta. Koska aivan kuin jogurttikin, myös jokainen meistä on makea just noin.

Hyvin syöminen lisää siis hyvän määrää maailmassa kaveritaitojen edistämisen muodossa. Arla Luonto+ tekee hyvää keholle ja kaveruudelle! Arla luonto+ artikkeli kuvituskuva 2