Back to school - välipalat joka päivälle!

Back to school - välipalat joka päivälle!

Julkaistu 17.7.2020

Myslipatukat, pizzaleivät ja muut mahtavat välipalat osaat tehdä koulun jälkeen ihan itse.

Kun syöt kunnon välipalan koulun jälkeen, vedät voittajana läpi urheilutreenien ja jaksat vielä pitää hauskaa kavereiden kanssa. Nämä uudet suosikkivälipalat saat tehtyä itse ilman aikuisen apua.

Oppainasi toimivat Feres, Maami ja Celeste.

Huikeat pizzaleivät

Carrot Kitchenin hittileivät ovat jo monen lapsen ykkössuosikki. Helpoista helpoimmat pizzaleivät onnistuvat taatusti ilman aikuisen apua. Täytteeksi sopii kinkku tai salami. Tai jos tykkäät vegeversiosta enemmän, valitse vaikka tomaattia ja paprikaa. Ehkä näistä tulee sinunkin uusi lempparilämppäri! Voit katsoa ensin taitovideon uunin käytöstä.

Carrot Pizzaleivät kuvitus

Pinkki marjarahka

Pinkki, pinkimpi, marjarahka! Pinkki marjarahka on helppo herkku välipalaksi tai aamupalaksi, ja tietty myös iltapalaksi. Saat sekoitettua rahkan tosi nopeasti ennen harrastuksia, ja se pitää nälän pois koko urheilutreenien ajan. Voit valita rahkaan omia lempimarjojasi, mutta pinkeimmän värin saat, kun mukana on mustaherukkaa tai mustikkaa.

Pinkki marjarahka kuvitus

Välipalatuorepuuro

Olet ehkä tehnyt tuorepuuroa aamupalaksi, mutta se on myös loisto välipala koulun jälkeen. Ja parasta on, että tuorepuurosta riittää aina kaverillekin. Tuorepuuron valmistaminen on sen verran nopea juttu, että puuro on kiva koristella vielä nätiksi banaaniviipaleilla ja hunajalla ennen herkuttelua.

Carrot välipalatuorepuuro kuvitus

Mahtavat myslipatukat

Myslipatukat ovat kokkauskaveri Celesten mielestä maailman paras välipala. Tykkäätkö sinä? Myslipatukoita voi tehdä uunissa myös itse, ja tällä reseptillä se onnistuu helposti. Herkkupatukoista riittää eväät moneksi päiväksi. Katso vielä taitovideo mittaamisesta, niin mittasi ovat aina tismalliset ja tarkat.

Carrot myslipatukat kuvitus

Vesimelonishake

Tiesitkö, että vesimelonistakin voi tehdä smoothien? Mansikka ja limetti ovat vesimelonin parhaat kaverit. Yhdessä niistä syntyy raikas shake, joka maistuu ihan etelän rantalomilta. Muista laittaa jäitä pakastimeen! Katso ensin taitovideo tehosekoittimen käytöstä.

Carrot vesimelonishake kuvitus

Mikä on Celesten, 11 v, mielestä paras välipala?