Vähemmällä enemmän – kotimaisella Sertolla peset tehokkaasti pidempään

Vähemmällä enemmän – kotimaisella Sertolla peset tehokkaasti pidempään

Julkaistu 30.4.2021

Kotimainen Serto on suunniteltu suomalaisten olosuhteiden ehdoilla. Lue, miten sinä peset pyykkisi ekologisemmin ja tehokkaammin.

Yli puolet suomalaisista on huolissaan pyykinpesuaineen ympäristövaikutuksista, mutta silti joka kolmas myöntää, ettei seuraa pyykinpesuaineen annosteluohjeita. Tämä käy ilmi Kantar TNS:n tekemästä Serton kuluttajatutkimuksesta*. Pesuaineiden pakkauskoot voivat myös hämmentää kuluttajia, sillä pienemmässä pakkauksessa myytävä pesuaine voikin olla isoa pakkausta riittoisampi.

Serto on niin tehokasta, että sitä kuluu hyvin pienesti

Tehokkuus ja riittoisuus ovat Serton kulmakiviä ja niillä on tärkeä rooli myös pesuaineen annostelussa. Tehokkaalla ja riittoisalla pesuaineella peset pyykkisi hohtavan puhtaaksi pienellä annostelulla jo alhaisissa lämpötiloissa, vaatteiden ja tekstiilien ehdoilla.

Sertokuvituskuva1 680px

Kun pesuainetta kuluu hyvin pienesti, rasittuu luonto ja kukkarokin hyvin pienesti

Serto on myös taloudellinen valinta, koska pienellä annostuksella pysyy myös pesukerran hinta alhaisena. Serton 750 ml pyykinpesunesteet riittävät jopa 28 koneelliseen pyykkiä ja Serton 1,35 kg soodapohjaisella pyykinpesujauheella peset peräti 40 koneellista. Annostelun tärkeys korostuu myös ympäristönäkökulmasta katsoen: Tiesitkö, että yksi isoimmista ympäristöhaitoista pyykinpesuun liittyen on pesuaineiden huolimaton ja liiallinen lorautteleminen? Oikealla annostelulla teet siis hyvää sekä ympäristölle että lompakolle.

Sertokuvituskuva2 680px

Kotimaiselta Sertolta löytyy pyykinpesuaineita kaikille tekstiileille

Kotimainen Serto on suunniteltu suomalaisten olosuhteiden ehdoilla: suomalaisiin tarpeisiin ja tottumuksiin sopivaksi sekä mahdollisimman lempeäksi suomalaiselle vedelle. Suomen neljä vuodenaikaa asettavat vaatteille omat vaatimuksensa, ja erilaiset materiaalit sekä likatyypit tuovat pyykinpesuaineille omat haasteensa. Serto tuntee suomalaisen pyykin, ja tuotesarjassa on huomioitu kaikki materiaalit, ulkoilutekstiileistä hienopesua vaativiin tekstiileihin. Serton pyykinpesuaineet valmistetaan Kiillon tehtaalla Turussa ja niille on myönnetty Avainlippu.

Sertolle pieni on kaunista ja pienesti toimimalla saa suuresti aikaan. Se on pyykinpesun pieni ihme.

Tutkimus suoritettiin Kantar TNS:n verkkokyselynä 18.–23.1.2019 ja siinä käytettiin mobiilioptimoitua lomaketta. Vastaajia oli yhteensä 1096. Vain kokonaan täytetyt lomakkeet hyväksyttiin mukaan analyysiin.