Uutuudet
Hei Suomi - tapaa kaupungin uusi teurastaja!

Hei Suomi - tapaa kaupungin uusi teurastaja!

“Ruokavallankumous on täällä! The Vegetarian Butcher tarjoaa tuotteita, jotka ovat tehty lihan ystäviltä toisille lihan ystäville.”

  • Jaap Korteweg, The Vegetarian Butcher -yrityksen perustaja

The Vegetarian Butcher kokki kuvituskuva 680X350

Tässä on The Vegetarian Butcher, uusi brändi, joka tuo markkinoille herkullisia kasvipohjaisia tuotteita. Laajalla valikoimallaan, johon kuuluu nostalgisia suosikkeja lihan ystäville, The Vegetarian Butcher pyrkii maailman suurimmaksi teurastajaksi.

Lihan ystävä ja brändin perustaja Jaap Korteweg avasi ensimmäisen kauppansa vuonna 2010 Haagissa, Alankomaissa, ja nykyään brändiä myydään yli 30 maassa. Suomessa brändi on nyt lanseerannut viisi innovatiivista kasvipohjaista tuotetta: Unbelievabull Burger, Big Bangers, Magic Mince, Chickened Out Chunks ja Lucky Nuggets.

Tuotteet 680 x 300

Vuosikymmen sitten, maailman eläinpäivänä 2010, 9. sukupolven maanviljelijästä Jaap Kortewegista tuli teurastaja. Siirtyminen viljelijästä teurastajaksi ei kuitenkaan ollut ainoa muutos hänen elämässään - hänestä tuli myös kasvissyöjä. Sikainfluenssan puhkeaminen Alankomaissa vuonna 1998 vaikutti Jaapin päätökseen lopettaa lihan syöminen. Jaap alkoi kuitenkin kaivata lihan makua niin paljon, että halusi löytää jotain tyydyttämään himonsa ilman, että hänen piti syödä eläimiä. Tämä käynnisti Jaapin tavoitteen luoda uusia kasvipohjaisia tuotteita, jotka tarjoaisivat saman kokemuksen kuin liha.

Yhdessä tiiminsä, menestyneiden kokkien kanssa Jaap kehitti muutaman vuoden kuluttua innovatiivisen ja laajan kasvipohjaisten tuotteiden valikoiman – erityisesti lihan ystäville. Ykköstavoitteena oli antaa ihmisille mahdollisuus jatkaa suosikkiruokien nauttimista luopumatta mausta tai tekstuurista. Se on edelleen hänen ykköstavoitteensa.

”Henkilökohtainen tehtäväni on aina ollut luoda kasvipohjaisia tuotteita, jotka maistuvat vähintäänkin yhtä hyviltä kuin eläinvastineet. Monet ihmiset tietävät, että heidän pitäisi syödä vähemmän lihaa, mutta he eivät yksinkertaisesti voi elää ilman sitä sen maun ja tekstuurin vuoksi, mutta myös lihaan liittyvien perinteiden vuoksi. Tuotteillamme olemme luoneet kokonaan uuden sukupolven kasvipohjaisen proteiinin, jolla on tuttu maku, rakenne sekä ulkomuoto, jotta lihan ystävät eivät jää mistään paitsi", Jaap selittää.

Koe The Vegetarian Butcher ja liity mukaan ruokavallankumoukseen!