Vegaaninen curry
Helpossa ja nopeassa vegaanisessa kasviscurryssa maistuvat punainen currytahna ja kookosmaito. Jätä kasvikset rapsakoiksi ja lisää proteiiniksi kanaa muistuttavia soijapaloja. Noin 3,75€/annos.*
3-4 annostaalle 30 min
Ainekset
3-4 annosta
- 1(100 g)sipuli
- 1valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1(150 g)punainen paprika
- 1pkt(150 g)Bimi makeaa varsiparsakaalia
- 1rklöljyä
- 1pkt(160 g)The Vegetarian Butcher Chickened out chunks -soijapaloja (pakaste)
- n. 2rklPirkka punaista currytahnaa
- 1tlk(400 g)Pirkka kookosmaitoa
- 1/2-1rkllimetinmehua
- 1/2-1dlkorianteria hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Kuori ja suikaloi sipuli. Paloittele paprika ja varsiparsakaali.
- Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä pannulla. Lisää paprika ja varsiparsakaali, wokkaa hetki. Lisää pannulle myös soijapalat.
- Sekoita joukkoon currytahna ja kookosmaito. Anna kiehua pari minuuttia. Kasvikset saavat jäädä napakoiksi. Lisää lopuksi limetinmehu ja tuore korianteri. Tarjoa jasmiiniriisin kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi