Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi – rennon ruoanlaittajan salaisuus

Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi – rennon ruoanlaittajan salaisuus

Päivitetty 6.9.2019

Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi -juustokastikkeiden 4 herkullista makua – savupekoni, chili, cheddar ja maustamaton – sopivat monenlaiseen kokkailuun ja leivontaan.

Sulatejuustojen klassikko, Valio Koskenlaskija® on tuonut makua ja täyteläisyyttä ruokiin jo vuosikymmenten ajan. Vahvasta juustoisesta mausta voi nauttia nyt entistä helpommin käyttövalmiilla Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi -juustokastikkeilla, jotka maistuvat kylmänä ja lämpimänä, ihan sellaisenaan dippinä, kastikkeena ja rennon ruoanlaiton salaisena ainesosana.

Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi sopii rentoon ruoanlaittoon. Neljä herkullista makua – savupekoni, chili, cheddar ja maustamaton – sopivat monenlaiseen kokkailuun ja leivontaan. Juustokastiketta on helppo lusikoida ruoan joukkoon tarvittava määrä ja kannellisen purkin ansiosta avattu tuote säilyy jääkaapissa hyvänä seuraavaan käyttökertaan. Koska tuote on valmiiksi lusikoitavassa muodossa, sopii se erityisen hyvin arkeen, jolloin herkullista ruokaa on saatava pöytään nopeasti. Illanistujaisten ruokiin se tuo lisän, jonka perään kysellään vielä jälkeenpäin.

Kokeile Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä seuraavilla vinkeillä ja resepteillä!

Lisää lusikallinen savupekonia, ja ruoka saa helpon säväyksen

Savupekonin maustama Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi tuo helposti rouhean lihaisaa makua ja täyteläisyyttä pastoihin, murekkeisiin, kastikkeisiin, lämpimiin leipiin ja muihin maistuviin ruokiin. Voit kokeilla savupekonilla höystettyä juustokastiketta myös dippailuun, ranskalaisten tuunaamiseen tai burgerin kastikkeeksi. Villi idea on dipata sillä täytetyt sandwichit tai burger vielä kertaalleen kastikkeeseen ennen haukkaamista.

Testaa savupekonin makua arjessa valmistamalla K-Ruoan helppo savupekoni-mac´n´cheese.

valio ruokajadippi kruoka savupekonimacncheese 680

Saako olla cheddarjuuston herkullista makua?

Cheddarinmakuinen Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi on tuhdin maukas lisä texmex-ruokiin, hampurilaisiin ja pastoihin. Lämmitä se mikrossa ja valuta kastikkeeksi tacojen ja pizzan pinnalle tai hampurilaisten väliin. Se on myös loistava kylmien pastasalaattien kastike kermaviilin tapaan käytettynä. Tuotteessa on cheddarjuustolle ominainen kauniin keltainen väri, joten on lähes syntiä olla dippaamatta siihen nachoja, tuoreita kasviksia tai ranskalaisia.

Kokeile helpot ja herkulliset nyhtökanatacot.

Lämmintä poltetta ja pientä potkua chilin mausta

Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili tuo helposti kaivattua potkua jauhelihakastikkeeseen, lihapatoihin, nachopeltiin ja muihin koko perheen suosikkiruokiin. Voit myös viimeistellä arkiruokasi lusikallisella tätä herkullista juustokastiketta, jolloin sama ruoka taipuu moneen makuun pienellä vaivalla. Olisitko uskonut, että chilinmakuista juustokastiketta voi käyttää myös makeisiin leivonnaisiin? Tuotteesta valmistettu chilisuklaakakku kietoo chilin lämpimän poltteen suklaan kanssa vastustamattomaksi yhdistelmäksi.

Tarjoa iltaherkkuna vähän parempi nachopelti.

Klassikkomakua helpossa, lusikoitavassa muodossa

Maustamaton Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi on perinteisen Valio Koskenlaskija® sulatejuuston lusikoitava versio, joka maustaa kalakeiton ja kasvissosekeitot ja toimii makaronilaatikon munamaidossa ja lasagnen juustokastikkeessa. Saat siitä herkullisen kastikkeen pastoille ja valkoiseen pizzaan. Maustamattomana tuote taipuu myös porkkanakakun kuorrutteeksi!

Kokeile porkkanakakkua, jossa kuorrutetta löytyy sekä kakun pinnalta että välistä!

Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi -tuotteisiin on helppo ihastua. Herkuttele sellaisenaan tai katso kaikki helpot ja herkulliset reseptit!